кога ќе ја видам најавана на Сител коса ми се крева, народов очекува фул плен од групнава фаза![]()
Ја како најава за утакмицата со Данска би пуштил снимка од тројката на Илиевски со литванците. Чим је бал нек је маскенбал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога ќе ја видам најавана на Сител коса ми се крева, народов очекува фул плен од групнава фаза![]()
Чим Грујо ги посетил, пишете пропало
![]()
Имаше напис во Дневник денеска, Австријците не се плашеле од никого и ни се силеле нас да не победат. Како сакам да ги плеснеме со 8 разлика и да си ги спакуваат куферите за дома уште на 16ти.
Ова ко Северна Кореа кога праќа репрезентација........![]()
Уште Груевски да му ја каже тактиката на Обрван.
Мислиш не кажал по нешто како да играат? Цело време го праи тоа, демек се разбира...
Одвај чекам некоја друга телевизија да ги добие правата за пренесување на ракометните првенства...
Пуштете на ХРТ да видите шо е квалитетен пренос,коментар,анализи,гости во студио....за другите ракометни земји да не прајме муабет,за Германија,за Канал+ Франција,итн..тоа е покривање од еден ракометен настан,со live студио во салата,не да ми коментира скриен во некоја кабина во просториите на телевизијата на газда Ѕинго...