ЕП 2014 - Група А (Македонија, Данска, Чешка, Австрија)

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кое место во групата ќе го освои Македонија?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
кога ќе ја видам најавана на Сител коса ми се крева, народов очекува фул плен од групнава фаза :facepalm:

Ја како најава за утакмицата со Данска би пуштил снимка од тројката на Илиевски со литванците. Чим је бал нек је маскенбал :D нек се жари народов хахаха

кога ќе ја видам најавана на Сител коса ми се крева, народов очекува фул плен од групнава фаза :facepalm:

А всушност тие во секое интервју велат дека се откажани од тој натпревар, освен Киро малце шо држи еуфорија...

Чим Грујо ги посетил, пишете пропало :pos:
1535424_469457086491800_2015308783_n.jpg

Имаше напис во Дневник денеска, Австријците не се плашеле од никого и ни се силеле нас да не победат. Како сакам да ги плеснеме со 8 разлика и да си ги спакуваат куферите за дома уште на 16ти.

Чим Грујо ги посетил, пишете пропало :pos:
1535424_469457086491800_2015308783_n.jpg

Имаше напис во Дневник денеска, Австријците не се плашеле од никого и ни се силеле нас да не победат. Како сакам да ги плеснеме со 8 разлика и да си ги спакуваат куферите за дома уште на 16ти.

И Чесите така викаа за нас на ЕП2012, па сите знаеме што се случи...

Нејќам да мешам политика, али ебати логиката министрите за здравство, труд и социјала и образование да ти се 10 години помлади од директорот на Агенцијата за млади и спорт. :нинџ:

Остај тоа, пред некој ден имаше најава ги прозива сите ракометари, пример како сите заедно до подобар успех и кога рече БорЧе РистЕски беше врв, не го погоди ни името ни презимето :D
Арно рече некој погоре, нека пуштат таму тројката на Илиевски, тројкааааа тројкааа тројкаааа :pos: нека се лажи народот :D

Најјако ми е мене што овие од сител на правија еуфорија како да сме главни претенденти за медалите :tapp: Максимален учинок ова она , да се одмаздиме на данска,...па излегува кире кажува дека и со данска може да се носиме па на крај груевски им посакал среќа... тоа одма се кажува демек јак кур направил ракометарите ги испратил се сликал 2пати кур се тресе... а некни данокот 10% кога го воведија самостојниот и независен сител ништо не кажа за тоа .

Уште Груевски да му ја каже тактиката на Обрван.

Мислиш не кажал по нешто како да играат? Цело време го праи тоа, демек се разбира...

Одвај чекам некоја друга телевизија да ги добие правата за пренесување на ракометните првенства...
Пуштете на ХРТ да видите шо е квалитетен пренос,коментар,анализи,гости во студио....за другите ракометни земји да не прајме муабет,за Германија,за Канал+ Франција,итн..тоа е покривање од еден ракометен настан,со live студио во салата,не да ми коментира скриен во некоја кабина во просториите на телевизијата на газда Ѕинго...
Па поголеми АНАЛФАБЕТИ ЗА(коментирање) РАКОМЕТ од Марјан Ников,Зоран Николовски и Игорче НЕМА...уствари можеби и има,:sneaky:конкуренцијата е голема,но засега Сител води.....кога ќе се земат во предвид легендарните коментари за Југослав(Југо)Костовски од А1,упс МТВ...:D,и ненадминливите батиња од Алфа,Перо Момировски и (другиот,нека ми извини не му го запамтив некоговото ценето име)....
Па пичка му матер,еден салам коментатор неаме за ракомет,све универзалци упм.....
На времето си го имавме еден Златко Калински,дечкото беше доктор за ракометно коментирање,Горан Стерјов....
Не е само купи ги правата(и дали се купени прашање е,можеби се дадени како поклон од Грујо за давање подршка на неговата политика):pos: ,50% од преносот се реклами,па уште кога ќе викнат некој стручњак од калибарот на Ристо Магдинчев,Горан Ѓоргонски ми иди да пукам по дома....:mad:
Не е ни чудо шо сме на ова дереџе...

Andres Egert nema da igra so Makedonia.
--- надополнето: 10 јануари 2014 во 14:24 ---
Одвај чекам некоја друга телевизија да ги добие правата за пренесување на ракометните првенства...
Пуштете на ХРТ да видите шо е квалитетен пренос,коментар,анализи,гости во студио....за другите ракометни земји да не прајме муабет,за Германија,за Канал+ Франција,итн..тоа е покривање од еден ракометен настан,со live студио во салата,не да ми коментира скриен во некоја кабина во просториите на телевизијата на газда Ѕинго...

Ovaa godina zaradi otsustvoto na Germanija nema da ima nishto spektakularno na Sport1, spored programskata shema koja ja prochitav, no kvlaitetot na prenosite kje bide kako i sekogash iskluchitelno visok. Za okolu 25 eura mozhe da gi izbegnete sitel i preku Sport1 i preku Canal+ i preku TDP., vo zavisnost od preferencite kogo sakate da slushate.

Isto za ilustracija na TDP vo Shpanija , kako i na nekolku radio emisii koi kje rabotat prenosi struchni komentatori kje bidat : David Barufet, Talant Dujshebaev i Mateo Garalda. Se e kazhano : ).

Имам некако чувство дека трети ќе завршиме, освен ако не се разбие малерот, па со повеќе среќа да завршиме втори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom