Entourage

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
само с04е01 беше ко документарна, а сакав цела сезона да биде :(

bRmB3el.jpg

:drk:

Мене баш он ми е најисфорсиран и најодвратен тип. Брат, просек серија е ова. Гледај It's always sunny in Philadelphia, да видиш што значи комедија;)

se soglasuvam, serijata e limunada, onaka, za letni denovi bez zamaranje... ama Johny (mislam beshe) ima gluposti vo nego... daleku e ova od dobra komedija, onaka samo iskomentirav deka pokraj Ari ovoj lik e ventil za humor. I da ne ja zaboravime onaa crnkata, bugarkata :)

se soglasuvam, serijata e limunada, onaka, za letni denovi bez zamaranje... ama Johny (mislam beshe) ima gluposti vo nego... daleku e ova od dobra komedija, onaka samo iskomentirav deka pokraj Ari ovoj lik e ventil za humor. I da ne ja zaboravime onaa crnkata, bugarkata :)

Да, точно, убаво рече и ти. Ари дефинитивно отскокнува со својата глума, се она друго ми е ептен исфорсирано, ко оној педерот секретарка шо му е. Крајно тапа серија. А многу ја сакав порано, можда имам и пишувано постови на темава како ја обожавам, ама се запознав со други серии, со вистинска комедија и сфатив колку е глупа оваа.

Гледам рандом епизоди на HBO ама ќе ја почнам од почеток. Ми се допаѓа многу од тоа што имам изгледано.

Не мешајте баби и жаби, серијава не е комедија, туку спаѓа во да го речеме чил аут жанр , и е една од најдобрите во тој жанр.

Што бидна со филмот ќе се снима или не ?

Тоа е тоа што ми требаше после Брејкинг Бед, супер кул и чил серија (y)
Ари, дефинитивно човекот кој го украде шоуто не застана човече од прва до последна епизода. Омилен лик во серијата.
Е(и)рик, личност во која се пронајдов себеси i am glad that i am not the only one like that:D Not pretty cool, ha ?

Не е ништо посебно серијата но има 8/10 од мене зошто стварно е интересна, мислам дека и немаше досадна епизода :)

Едит: На сценава сум плакал ко путенце, има некој што остана рамнодушен ?

Серијава почнав да ја глеам уште пред 4-5 години на фокс лајф, ама од телекабел ја скратија фокс и ми остана серијата недогледана. Пред некое време ја даваа на хбо комеди, ја симнав и ја изгледав и шта речи... една од подобрите што сум ги гледал :vozbud:
Не за џабе има 8.7 на имдб :D
Како и да е сакам да има некое продолжение од серијава, да видиме шо ќе биде со Ари :)

Иначе филмот почна да се снима пред 3-4 дена и негде прочитав дека во април треба да излезе, can't wait :vozbud::vozbud::vozbud:

Серијава почнав да ја глеам уште пред 4-5 години на фокс лајф, ама од телекабел ја скратија фокс и ми остана серијата недогледана. Пред некое време ја даваа на хбо комеди, ја симнав и ја изгледав и шта речи... една од подобрите што сум ги гледал :vozbud:
Не за џабе има 8.7 на имдб :D
Како и да е сакам да има некое продолжение од серијава, да видиме шо ќе биде со Ари :)

Иначе филмот почна да се снима пред 3-4 дена и негде прочитав дека во април треба да излезе, can't wait :vozbud::vozbud::vozbud:

Филмот треба да биде готов за 3 месеци???, нема шанси !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom