Енергетски пијалоци

• Креатор на темата Креатор на темата faraon
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.086
Поени од реакции
23.351
Piete li energetski pijaloci i kakvi piete, mene naj omilen mi e Red Bull,Booster,Tiger,, tie gi piam:zlo:

Јас пијам али не многу често мислам дека 90 денари за ред булл е премногу

epteeen retko pijam. Guaranna ili Red Bull a i Pimp Juice e dobro poso e zelena tecnosta interesna e :wink:

Скоро ич не ги пијам, знам ги пиев у средно по екскурзии коа не носеа, по 5-6 гуарани дневно мавав.

Многу ретко пијам енергетски пијалоци а преферирам Red Bull

mnogu mnogu retko :) se obiduvam da go degustiram.
a koga bi odbiral enegry drink- definitivno red bull

Red Bull и Booster се добри, гуараната не чини.

Други немам пробано

Пијам само Гуарана ем е поевтина ем повеќе ми се свиѓа од Ред Бул...пред некое време пробав и Фаст и да ви кажам не е лош...

Ја пием поефтин:toe: Има тоа ПИТ БУЛ 30 денарие

Сум пробала многу врсти,ама Red bull е на водечко место:nejnej:
Штетни се,ама добри за раздрмување на ненаспиени и жедни за сон луѓе:nesum:

Не пијам во последно време а порано кога идев по журки пиев стално гуарана пошто е најефтина. иначе најбољи ми е Ред Булл.

Ретко пијам... некад коа имам ептен за учење и тоа ноќе може, се осеќа некој ефект. Повеќето се тежок шит посебно некои српски за 40-50 денари :pos: Ред Бул е добар али па скап ни е... за да го пиеме место Кока-Кола :)
А највише у еден ден имам испиено 7-8, на студентска размена у Нови сад
bm.gif

А знаете ли дека Ред-Булот се прави од спермата на нилскиот коњ. (многу луѓе ми го кажале ова) (ако ако и јас си пијам Ред-Бул)

епа не пијам често, некогаш мешам ред бул со водка :helou: а сум го пробала и на Nelly енергетскиот пијалак Pimp Juice и да ви кажам скап е ама многу е добар!:vozbud: само нема го овде во СР :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom