Енергетски пијалоци

• Креатор на темата Креатор на темата faraon
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ретко пијам, скоро никогаш. А и некако не ми се свиѓаат , не ми се нешто посебно:toe:

porano mnogi gi piev cisto ili mesano, eden predlog red bull so rakija smrt kombinacija ..... more treba da si zemam arno so me potsetivte :baeh:

Мене едно литро Кавадарка крила ми дава. Инаку штетни се енергетските, цели се хемија...

Ретко, многу ретко.
Иначе, Red Bull

Многу ми се свиѓа Ред Бул ама само на вкус, не осеќам некој посебен ефект.

се ми се чини дека тоа енегетските пијалоци имаат у смешата некој сируп, ептен ме потсеќа на детство на нешо на витамини Б комплекс и слично. само што е газирано.

у секој случај ме бендисуваат и си пијам кога мислам дека ми треба кофеин или некоја енергија, али ако седам пред компјутер не помага, магнетот од перницата е појак :)

Во никој случај не пијам. Порано можеби по едно инаку сега дефинитивно не. Поголема штета за организам од овие пијалаци нема.

Многу ретко и јас пијам :toe: а најмногу ми се свиѓа РедБулл :vozbud::vozbud:

Во никој случај не пијам. Порано можеби по едно инаку сега дефинитивно не. Поголема штета за организам од овие пијалаци нема.

точно докажано е дека предизвикуваат карционм, незнам ни која им е намената, велат енергија како не со толкаво количество на кофеин ( во нив има најголем процент на кофеин и тоа чист кофеин) може некој дури и срцев удар да добие! бљак луге гелдајте што поздраво на сабајле цедено сокче од портокал и нема боље!​

точно докажано е дека предизвикуваат карционм, незнам ни која им е намената, велат енергија како не со толкаво количество на кофеин ( во нив има најголем процент на кофеин и тоа чист кофеин) може некој дури и срцев удар да добие! бљак луге гелдајте што поздраво на сабајле цедено сокче од портокал и нема боље!​

па пишува на лименката дека не е за луге со срцеви заболувања , за бремени жени и така натаму..

Jas mnogu cesto pijam energi pijaloci i toa najcesto RED BULL:salut:
Не лажи, на растварање пиеш!
Инаку штетни се енергетските, цели се хемија...
штетен е и воздухот што го дишеме, и водата што ја пиеме, па и се насобира поштетно од 1 ред бул месечно, ама ете...

Највише пијам Ред Бул многу ми се свиѓа во недела 5 Ред Булчиња голтам:).

Порано пиев сега слабо некогаш да се освежам, ако пиете некој енегетски пробајте го DarkDog 2 пати е по јак од Red Bull-oт
Dark_Dog.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom