Е овој пост го ценам и целосно се согласувам со тебе. Ред Бул каде-каде е полош од Монстер. Цело лето го пиев Монстер и повеќе ме држи од РедБул. Јас го пиев летово во Бугарија и Грција и обавезно за дома си земав по 3-4 лименки по 2 евра една голема лименка беше во Грција (во Бугарија малце поскапо беше, 20 денари+). Од сабајле станувам во 8 часот. И пред некој ден си викам дај РБ ќе купам да ме освести. Но ништо од тоа. Монстер летово се напив од сабајле во 7, и ако верувате одма ме освести. Производ на Кока-Кола се, и стварно се најдобри.
redbul go ukrade vkusot od burn, jas go imam pieno redbul i burn i burn mi se dopagashe poveke, no otkako redbul go smeni vkusot kako burn, ottogash go piam redbul, inaku sakam da gi otkazam energetskite pialoci poshto znam deka se shtetni.
Ред Булот уште е бр.1 за мене. Имам пробано и Монстер, Гуарана и Мед Бет. Сега многу ретко пијам енергетски пијалоци, знам дека се доста штетни плус имаат еден тон шеќер. Мада некогаш знам да се напијам посебно кога ме чека ноќно возење или кога треба да минам повеќе време без спиење.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.