ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
ja nosam siska na strana sto celo vreme mi smeta ali sekad sum ja imala(zoso imam celo aerodrom)i ke ja imam, nosam iskrtani startki(na se sto ke stignam crtam, pa ednas i niv gi zacekav, tatoo opsesija, ali sepak nema skrseni srcijana :)), nosam bluzi na rigi, marami na kockicki, kaisi,tasna,stegaci... i toa me pravi Emo? kolku samo ne, iako do sea sum slusnala milion komentari za toa, ili koa sum u crno a skoro sekad sum site drugarki i drugari mi serat u stil trgni toa crniloto, sto tie e bla bla...moj zivot, moja stvar...Pocituvam sekoj kako e oblecen zoso oblekata na kraj kraja ne go prai covekot i edinstveno kaj emo stilot me kurci rozevata boja ili pak site boi koa ke gi stavat na niv, drugoto e ok iako ne e niven stil toa (osven siskata) ali ne planiram da se raspravam za toa, a za depresiite i secenjeto sum ANTI zoso gi mrzam site luge koi se negativni i koi ja gledaat samo losata strana na nestata:helou:

Бедни појави само тоа имам да кажам. Нивниот стил не ми се допаѓа воопшто и не сакам да ги гледам.

Вчера кога видов едни машки ми се згади животов..
се би дала да не се свртев и да не ги видов..
ок, некои стварно им стои таква фризура или облека нешо бла бла,ама оние шо ги видов...
emo-boy-hair-1.jpg

нешо ваква коса подолга само имаше едниот.. а другите двајца не ги коментирам.. ти еб*м и стил и све

Вчера кога видов едни машки ми се згади животов..
се би дала да не се свртев и да не ги видов..
ок, некои стварно им стои таква фризура или облека нешо бла бла,ама оние шо ги видов...
emo-boy-hair-1.jpg

нешо ваква коса подолга само имаше едниот.. а другите двајца не ги коментирам.. ти еб*м и стил и све

позовите бајачка... фатиф уплав... :pos2::jaj:

uffff pedercista , nemat veza od zivotot :pov:

(izvinete za latinicata) :smir:

Гнаси педерски еден ќотек за нив само :nerv:(Се извинувам за србизмите).

Мене лично ми се допаѓа стилот нивен, интересни ми се ..ама од друга страна ..то не е никаква природна убавина ;; се е шминка.:nenene: Кај нас нема емоФци ..се е то wanna be, до пубертетот е:smir: Имам една другарка ..така се облеква ..ама многу ме нервира понашањето ..'господ ме мрази, ќе бидам подобра и можи и животот ќе ми се подобри, сите ме мразат .. ' :tapp::tapp: Аман бе! Оди сечи вени! :nenene::nenene:

Заклучок: од ова емо срање ..само стилот е кул:smir:

Само косата им е добра..нишо друго не им чини. Па тоа мушките као ќе ги видам со шминки...ми се повраќа...
За косата све би дала:smir:

косата..?!?!пу пу да не си дочекам така ....охх бе..абе каква коса..за нигде се..

Абе остајте ги ќе му помини се се тоа некој дечишта од по 15 год и изиграваат некој главни фаци сега со емо стил. И јас се филмав едно време со рок стил па како растиш сфаќаш дека се тоа глупости па сега си се облекувам нормално како секој младич. Нека си терат по свое децата се дури не сфатат дека џабе си праеле некој филмчиња и дека е во ред некогаш да се слуша Аца Лукас оти в кафана не пуштаат емо.

Абе остајте ги ќе му помини се се тоа некој дечишта од по 15 год и изиграваат некој главни фаци сега со емо стил. И јас се филмав едно време со рок стил па како растиш сфаќаш дека се тоа глупости па сега си се облекувам нормално како секој младич. Нека си терат по свое децата се дури не сфатат дека џабе си праеле некој филмчиња и дека е во ред некогаш да се слуша Аца Лукас оти в кафана не пуштаат емо.
ама ти кога беше рокер се сечеше на рака?

Уште сум рокер( слушам рок песни), а тогаш кога се филмав имав подолга коса и облекував црни алишта. А не можам да сфатам шо е тоа со сечењето на рака јас би му предложил на врат да се сечат, уште по специфични ќе бидат.

и шо...емоФци..„тежок животов„ова она..и ај сечи се...неш како ритуал да не му е бе..?!?!хахаха...или па како ме нервира..кај нас во школо има едни..викаат емо биле..:toe:а ни имаат таква коса..ни се облекуваат така..хахаха само патиките ги чкртаат...бог знае што прават..јбг бе..не вреди за нив да се зборува..!за грев се

и шо...емоФци..„тежок животов„ова она..и ај сечи се...неш како ритуал да не му е бе..?!?!хахаха...или па како ме нервира..кај нас во школо има едни..викаат емо биле..:toe:а ни имаат таква коса..ни се облекуваат така..хахаха само патиките ги чкртаат...бог знае што прават..јбг бе..не вреди за нив да се зборува..!за грев се
Има разлика..
има некои шо фураат емо стил, се облекуваат емо(за шо е и наменета темава) и има некои шо се чувстуваат емо,а не се облекуваат така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom