ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
не ми се допѓа кузнај колку али секој си има стил го почитувам ама многу се курчат дечките али тоа е тоа

Good speech....Го брани својот стил, иако тоа кога ја објаснува својата вокација кон емо музиката е pointless.
Стилот е впечатлив но мене искрено не ме воудушевува(не го исклучувам фактот дека мразам емовци).На девојките не им прилега толку лошо емо стилот колку што изгледа патетично едно емо машко.Во последно време се намножуваат.Незнам колку се тоа вистински емовци, но барем во мојот град моеш да ги забележиш секаде со нивните очајни песни.

1 дел целосно(горе тоа не е целосно)

2 дел крајно .....Расплет :helou::smir:

не ми сметаат ама се премного смешни...шткртани старки со скршени срциња, шишки што им кријат пола фаца, и некој смешни и тесни алишта со коцки и розеви костурчиња...ептен ми се смешни :pos:

Мразам емо сајл!

Аууу неможам да ги смислам,упаднале во некој тежок филм.Со тие долги шишки,тетоважи:nesvest:доџе ми да вриснеееееееем.

1x1_trans.gif
1x1_trans.gif

Аууу неможам да ги смислам,упаднале во некој тежок филм.Со тие долги шишки,тетоважи:nesvest:доџе ми да вриснеееееееем.

1x1_trans.gif
1x1_trans.gif
Чекај , што ?
Емо и тетоважи ? Негледам поврзаност...

Mene licno ne mi se topagja ovoj stil i ne bi se nosela vaka, ali ako na nekoj mu se dopagja neka si go nose.

Мене сосем ми е океј ЕмО стилот... имаат интересни коси, шишки на страна.. Само ме нервираат работите како сечење вени и целосно паѓање во депресии. Иначе и јас до пред некое време бев емо [али само стилот на облекување, не другите карактеристики]

da be emo u kosata ko paun se, bog da cuva toa se secat kooo prase da se kole , violini glupi . mn mi smetaat takvi lugje ne mozam da gi podnesam:nerv:

страшно смеење ми доаѓа коа ке видам емо...многу ми се одвратни...исчупани во косите и во сите бои обоени, кило шминка на нив и искинати сукњи, исшкртани старки и главата надолу...грозни се бе...па тие и шо се сечат...:tapp:

тебе смеење - мене повраќање:pov: стварно не знам шо е толку интересно да носиш искината облека, луѓево да помислат дека родителите ти немаат пари да ти купат нова...булшит!!!:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom