BliND
Raptus regaliter...
- Член од
- 16 јануари 2006
- Мислења
- 3.963
- Поени од реакции
- 361
Poz4ekis4egu64e. Психички не се навлезени во стилот ? Стил е начин на облекување , не се навлезени во емо движењето сакаше да кажеш.i so bese celta na postov...da mi kazes so pravat?....ili deka go spomnav se4enjeto pa malce pamet da mi naspolis?....izvini ali toa e mene ne mi pre4at...ja sum opkruzena so takvi lica i kako so kazav veke,,ne se navlezeni tolku psihi4ki vo stilot"
Ако не , не се ондак Емо , ондак се Scene (само стилот на облекување односно изгледот) , а Емо ( И пост-панк движењето и Плачипичкарсково) се движења а за да спаѓаш во едно такво движење треба да се чувствуваш така. Е сеа ова плачипичкарсково Емо движење е многу глупо , ме потсеќа на она интервјуно:
-„Како се ви осечате ? “
-„Емоционално“
Оууу јас летово се изнагледав, затоа зборувам. За сечење вени како што викаш, не можам да спречам, но не го подржувам и сум против тоа. Шо филинг е сама на себе да си нанесуваш болка или да викаш "Сакам да умраам" Мајкому стара пубо оди и фрли се од тераса, помалку ќе те боли.
И што е најбитно мазохистите се оние кој се чувствуваат загрозено. Мазохизамот е болест а овие децава се заебаваат со тоа .