ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
lol nemaat vrska godinite...tebe ti e tapa stilov...no nekoj taka se 4ustvuva i toa nadvoresno go iskazuva kako pr se4enje...stilov e isto taka stil kako i rokerite(narkoman4inja (nekoii))
Zna4i emovcitee nemoze sekoj da gi svati..(no nemam nisto protiv toa so go pisa:sepak samo si ostavi mislenje)...
emo=emotional сите имаме такви емо моменти. Ок,како стил го прифаќам се дури е до границата на нормален чоек,а не да излези како вампир по улица да шета...?Ги гледаат од дома?
И сечењето вени како неизбежлив дел од стилот..
Браво,далеку ќе стигнат. Наместо да уживаат,тие да можат ќе скокнат од тераса..
упс,треба прво јака болка да си нанесат..

ova ne e za vo privatni poraki??

Pa ja ne sum emo ali sepak imam respekt kon niv, se druzam so emovci..
sea moive drugari\drugarki ne te tolku psihi4ki navlezen vo stilot, gi svakam i nemam nisto protiv toa, a kompoli protiv niv:helou:

A tv0it3 drug@rk1 ub@v1 s3?

Емо--->Ископлексирани сељачишта :pov:има ли бе нешо погрдо од сликите горе:pov:

emo=emotional сите имаме такви емо моменти. Ок,како стил го прифаќам се дури е до границата на нормален чоек,а не да излези како вампир по улица да шета...?Ги гледаат од дома?
И сечењето вени како неизбежлив дел од стилот..
Браво,далеку ќе стигнат. Наместо да уживаат,тие да можат ќе скокнат од тераса..
упс,треба прво јака болка да си нанесат..

i so bese celta na postov...da mi kazes so pravat?....ili deka go spomnav se4enjeto pa malce pamet da mi naspolis?....izvini ali toa e mene ne mi pre4at...ja sum opkruzena so takvi lica i kako so kazav veke,,ne se navlezeni tolku psihi4ki vo stilot"

i so bese celta na postov...da mi kazes so pravat?....ili deka go spomnav se4enjeto pa malce pamet da mi naspolis?....izvini ali toa e mene ne mi pre4at...ja sum opkruzena so takvi lica i kako so kazav veke,,ne se navlezeni tolku psihi4ki vo stilot"
Девојко, не зборував конкретно за твоите другарки пошо не ти ги знам. Кажав дека како стил, немам ништо против се додека е во граница на нормален човек.
И пишувај правилно пошо не ти дешифрирам.
Не дека го спомна, значи незнам од која страна си го сфатила постов и не сфаќај све лично, јас зборував за оние шо сечат вени,како неизбежен дел од емо стилот.
Да си психички емо,никогаш не го прифаќам од причина шо сите си имаме свои емо моменти. Шо ќе видат во животот тие појќе освен Fuck you, I`m emo.. или My heart is broken :uvo:all the time
Викаш секако го подржуваш стилот како и да се облекуваат? Побогу ова на луѓе ти личат?

japanese-emo-hairstyles-for-young-girls3.jpg

Девојко, не зборував конкретно за твоите другарки пошо не ти ги знам. Кажав дека како стил, немам ништо против се додека е во граница на нормален човек.
Не дека го спомна, значи незнам од која страна си го сфатила постов и не сфаќај све лично, јас зборував за оние шо сечат вени,како неизбежен дел од емо стилот.
Да си психички емо,никогаш не го прифаќам од причина шо сите си имаме свои емо моменти. Шо ќе видат во животот тие појќе освен Fuck you, I`m emo.. или My heart is broken :uvo:all the time
Викаш секако го подржуваш стилот како и да се облекуваат? Побогу ова на луѓе ти личат?

Pa ova od prosta pri4ina go kazav... poso ti moeto mislenje go citirasa... ova so se4enjeto neznam so da kazam... ednostavno toa go pravat, a ja i ti nemozeme nisto protiv toa(pa makar i kolku da zboruvame pomegu sebe)... ovie na slikava normalno deka ne li4at pred se na devoj4inja, toa e preterizam i gorzni mi se, a uste nesto kaj nas nemam nikoj videno do tolku neprecizno emo oble4en :pipi: a pa kamoli ubavi da mi se:helou:

Оууу јас летово се изнагледав, затоа зборувам. За сечење вени како што викаш, не можам да спречам, но не го подржувам и сум против тоа. Шо филинг е сама на себе да си нанесуваш болка или да викаш "Сакам да умраам" Мајкому стара пубо оди и фрли се од тераса, помалку ќе те боли.

Во моите проучувања Емо стилот го има повеќе по земјоделските средини и чат пат по некој во градот. Би било добро владата на Р.М. да им даде стипендии на факултетот по Касапство бидејќи покажуваат непроценлив талент за сечење вени, така да логички е да се добри касапи.

Оууу јас летово се изнагледав, затоа зборувам. За сечење вени како што викаш, не можам да спречам, но не го подржувам и сум против тоа. Шо филинг е сама на себе да си нанесуваш болка или да викаш "Сакам да умраам" Мајкому стара пубо оди и фрли се од тераса, помалку ќе те боли.

Kone4no se slozivme i razmenivme eden dobar pogled vo odnos na temata:):):)

ovie se sceneri!!!
ama se grozni ovie do bolk@!!!!

добро де зш ги ставате екстремистите?
сум против сечењето вени и такви глупости но за стилот немам ништо против... тоа во сликата е екстремизам не значи дека сите се такви...како и во секој стил што постои ексремизам и во ова....

Јас до оваа лето не ни знаев што е ЕМО-не бев ни чул (иако во Super Hero Muvie се појавуват во една сцена во автобусот). Сеуште да бидам искрен не знам што се и кој се. Мене ми изгледаат како едновремските Шминкери. На прашење што е ЕМО, добив одговор: тоа е машко што сака машки. Шала на страна, она што го открив кај 2 девојчиња ме згрози. Децава се сецкат! Ало луѓе, ова не е нормална работа! На овие деца им треба помош. Ако на овој начин они ги изразуваат своите емоции, тогаш што ќе се случи ако сите луѓе на оваа земја си имат свој начин на изразување на емоциите?!?! Доколку знаете за таков некој ЕМО или ЕМКА, веднаш разговарајте со него/неа, проверете им ги рацете и кажете ги на нивните родители. Верувајте ми, можеби ќе ве сметат за предавник/предавничка, ама добро работа ќе напраите. Што мислите, кога емоцијата ќе е подлабока?????

Јас до оваа лето не ни знаев што е ЕМО-не бев ни чул (иако во Super Hero Muvie се појавуват во една сцена во автобусот). Сеуште да бидам искрен не знам што се и кој се. Мене ми изгледаат како едновремските Шминкери. На прашење што е ЕМО, добив одговор: тоа е машко што сака машки. Шала на страна, она што го открив кај 2 девојчиња ме згрози. Децава се сецкат! Ало луѓе, ова не е нормална работа! На овие деца им треба помош. Ако на овој начин они ги изразуваат своите емоции, тогаш што ќе се случи ако сите луѓе на оваа земја си имат свој начин на изразување на емоциите?!?! Доколку знаете за таков некој ЕМО или ЕМКА, веднаш разговарајте со него/неа, проверете им ги рацете и кажете ги на нивните родители. Верувајте ми, можеби ќе ве сметат за предавник/предавничка, ама добро работа ќе напраите. Што мислите, кога емоцијата ќе е подлабока?????
Темава е во “Мода и убавина“ ако не приметивте...Остајте го нивното однесување на страна...Коментирајте го изгледот и стилот на носење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom