Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам зборувано за ова и претходно.емо е стил на живот ( каков и да е ) а screamo е музиката која е поврзана со емото ... .... емо не е музика .. =)
A да прочиташ, па да видиш дека они се тема на муабет? о.ОA da gi ostajme emovcite na mira da zhiveat...Nivni zhivot,nivni izbor,nivni stil...-.-
10 пута си пишал ова =) па и мушки свиѓаш ? =)
emo e da ima6 6i6ka golema na strana, pomoznost farbana roze, da nosi6 marama, da imas crni ring-like pirsovi na dolnata usna, i da nosi6 tesni maicki i pantoloni vo crna/rozeva boja...pustikam.ok pozZzZ....A да прочиташ, па да видиш дека они се тема на муабет? о.О
Немам ништо против емовците, нека си се бедираат, ама нека не се цепаат јавно, у стил на: Ај ќе сечеме масовно вени.
Океј, интересен е стилот, ама ептен претераа, со самиот стил на облекување си наметнуваат и самите депресивни состојби. Не сум видела емовец да се облака како емовец, а притоа да не е проследен со солзи и срцепарателни поеми каде што кажува „о колку на него/неа му/и е срање животот“. И мене ми се свиѓаат таканаречените „емо-шари“, и знам да ставам такво нешто на мене, и имам шишка, ама тоа не значи дека сакам да се самубијам, или дека „цел свет е против мене“.
Очигледно, многу луѓе/деца го имаат погрешно протолкување сето значење на емо музиката и на „емо“-стилот.
Јас сум ЕмО!
Да не користиш BIC случајно?А АКО СУМ ЕМО ЗНАЧИ МОРА ДА СУМ НЕНОРТМАЛНА? ИЗВИНИ АМА ЈАС ТАКА ГО СВАЌАМ ЖИВОТОТ МОЕ МИСЛЕЊЕ.А ДАЛИ СУМ ЈАС НОРМАЛНА УВЕРИ СЕ САМИОТ.ЈАС САМО СЕ ОБИДУВАМ ДА ИМ ГО ПОПРАВАМ МИСЛЕЊЕТО НА ДРУГИТЕ ШТО МИСЛАТ ДЕКА СИТЕ ЕМОВЦИ СЕ НЕНОРМАЛНИ ИЛИ НАРКОМАНИ ИЛИ СЛ. РАБОТИ