ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не да не го поддржувам емо стилот.Јас го поддржувам пошо ако нема емовци нема шо да се гази во шутка и ама ич да не се секираш дали си го убил или не.Само да си го реметиш,тепаш и угнетуваш па нека сечи вени и нека плачи потоа.
Најодвратниот,најгнасниот,најпедерскиот стил на светот.
I hate emo kids
Mислам дека нема потреба од вакви зборови. Сепак тоа е прашање на вкус. Неможи нормално на сите да ни се свиѓаат исти работи, ама до олку да претераме мислам нема потреба.
Го поддржувам како стил, ама пак ќе кажам ретко кој е Емо и кој знае да е Емо.

Еве најдов една ЕМО страна
http://fashion-emo-hairstyles.blogspot.com/

Некои имаат добри фризури, само тоа им вреди
А тоа за сечењето вени...:tapp:
Нека пробаат да се сечат со секира... Подобро со моторна пила :pos2::pos2::pos2:

E zaradi vakvi prosti i zaostanati mislenja nie nema da vlezime vo Evropa lol.Sekade vo modernite zemji se prifateni site stilovi i dokolku nekoj go nosi toj stil ne go gledaat ko od Mars padnat.Iskreno jas Emo stil ne nosam ama ne mi ni smeta zasto sakam se shto e porazlicno a ne uniforma. Emo e svetski stil ama kaj nas zaostanatite balkanci ili podobro da recam samo kaj Makedoncite se shto se razlikuvat od sekojdnevniot smizla style e cudno...Epa otvorete gi ocite malce I mean 21 vek sme -.-

lbkaQW224771-02.jpg

:pos::pishtoldz

blind te iam negde videno ako si ti toj na slikite:D

StatusQuo ме натера да повратам се што сум јадел. Сериозно.

Ептен ми е одвратно педерчењето само по себе , па уште лапање меѓу Машки :baeh: .
У п.м.
Треба да се заколат овие.

Тоа не се луѓе бееее...педеришта ниедни...уФФ колку само ме нервираат...:nerv:
Стилот....за нигде... толку бои измешано немам видено...
Само гледам да не почнам да пишувам.. не ни заслужуваат тема да им се отвори :toe:

E zaradi vakvi prosti i zaostanati mislenja nie nema da vlezime vo Evropa lol.Sekade vo modernite zemji se prifateni site stilovi i dokolku nekoj go nosi toj stil ne go gledaat ko od Mars padnat.Iskreno jas Emo stil ne nosam ama ne mi ni smeta zasto sakam se shto e porazlicno a ne uniforma. Emo e svetski stil ama kaj nas zaostanatite balkanci ili podobro da recam samo kaj Makedoncite se shto se razlikuvat od sekojdnevniot smizla style e cudno...Epa otvorete gi ocite malce I mean 21 vek sme -.-

Абе 21ви век прифати се секташи,травестити,педери,фрикови,вампири,сатанисти,ретардирани,емовци,зелени,феминиски и тако даље и тако даље.:tapp:

ГАЗИ ЕМО!

respond На фоткава...........

b1l_p_94822_3_emo_boys_kissing.jpeg
emo+boys+kissing+62.jpg
6024252.jpg

доста беа ми се повраќа.......
Фала ти Статус Кво мислам дека после ова ми се згади животот. Дај бе немој со овакви слики. Кај мразам распедерчени, па ЕМО-распедерчени (мислам дека нема полоша комбинација). А за тоа дека сме 21 век. Па ок де многу работи ги прифатија во 21 век, ама ова не е за прифаќање ова е правец да оди во Законот како казниво дело.

The humanity... Awe pod emo ne se podrazbirat samo pederi...Ne gledajte samo na to...Malce i tripanje e to secenje veni,gej i sl. Stilot kako stil e jak,sovremen i svetski...Bitno e vpecatliv...Ne e kako nasive ovde turbo folk majkeeee,koj pojke ke pokazit pojak e,ajde ke se nosime ko bugarkine ili srbinkine...Patetika...

The humanity... Awe pod emo ne se podrazbirat samo pederi...Ne gledajte samo na to...Malce i tripanje e to secenje veni,gej i sl. Stilot kako stil e jak,sovremen i svetski...Bitno e vpecatliv...Ne e kako nasive ovde turbo folk majkeeee,koj pojke ke pokazit pojak e,ajde ke se nosime ko bugarkine ili srbinkine...Patetika...
емо е стил на музика..ако слушаш таква музика нормално е и стилот да ти е таков...а кај нас не верувам дека некој знае каква е емо музиката, ниту пак ја слуша...нашиве емовци - слушаат trash metal и riblja corba...па некад и кафанска...

сум чул за “слушам рап, ама не сум смкнат...“ ама не сум чул за “смкнат сум, ама не слушам рап“...

Убо кажа де, trash метал слушаат ( т.е. џубре метал ко слипкнот, корн итн, итн ). А tHrash метал тешко дека може да поднесат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom