Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Nokta na dodeluvanjeto na mtv nagradite hotelskata soba na Eminem bila ograbena.
Lopovite si sobrale dijamantska narakvica vredna 60.000 $ i laptopot na Em.
Kje ima novi pesni po netov. :):)

И не само песни:)Бог знае што се имал во лаптопот..а изгледа и цел свет ќе дознае..само жалосно за Ем..:toe:

Кога сме веќе кај Еминем за него можам да кажам се најдобро а мој личен хит е песната How Come која му е испеана заедно со D12,феноменален текст!

И не само песни:)Бог знае што се имал во лаптопот..а изгледа и цел свет ќе дознае..само жалосно за Ем..:toe:
Сигурно ќе побараат пари за да му го вратат Лаптопот не дека нема нов да купи али има може битни ствари така да ќе си направат кеш и ќе имаат за дрога најлесно нели

Сигурно ќе побараат пари за да му го вратат Лаптопот не дека нема нов да купи али има може битни ствари така да ќе си направат кеш и ќе имаат за дрога најлесно нели

Ќе видиме што ќе направат..сепак глупо е,личен лаптоп да ти земат со се во него.Еве мене некој да ми го земе компјутерот па многу незгоди и проблеми поради тоа ќе излезат,а не па за Еминем,славна личност.Може и да се обидат да ги продадат по медиуми тие информации од лаптопот..ќе видиме што ќе биде:)

Ќе видиме што ќе направат..сепак глупо е,личен лаптоп да ти земат со се во него.Еве мене некој да ми го земе компјутерот па многу незгоди и проблеми поради тоа ќе излезат,а не па за Еминем,славна личност.Може и да се обидат да ги продадат по медиуми тие информации од лаптопот..ќе видиме што ќе биде:)

моќен човек е.. сигурно ке среди мнгоу брзо.. има кабли на сегде :)

Многу е бедно шо му се десило....ама нема везе ...
Битно е тоа шо како што погоре е наведено...ќе има нов албум :vozbud::vozbud::vozbud:
Одвај чекам и тоа да го видам и чујам :helou::helou:

Нова?Стара?Прв пат ја слушам..:toe:

Стара е ... а ако не се лажам...пошо мн слабо памтам....мислам само дека е од Д РИ-АП ...али не зимајте здраво за готово овој податок:helou:

:):)Денес прв пат ја слушам..ми се допаѓа:helou::helou:

Интересно видео

Eminem Talks About His New Album Relapse

Да,друго беше моето:)Го имам гледано,Ем е добар..ја има таа смисла за хумор што е потребна..но кога треба е сериозен:)

Интересно видео

Eminem Talks About His New Album Relapse

:pos2::pos2: Кој Ѕвер....
=Па ваљда немора да ја кривиме Бритни
-Да можеме
:baeh::baeh: Еминем д Бест :pos2:
Браво за интервјуво .. и како само си римуваше типот еееј... има огромен талент каков што ... незз кој друг има ... :toe:

Kakov freestyle hahahahaha..

Zver e covekov

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom