М
Мрак
Гостин
Nokta na dodeluvanjeto na mtv nagradite hotelskata soba na Eminem bila ograbena.
Lopovite si sobrale dijamantska narakvica vredna 60.000 $ i laptopot na Em.
Kje ima novi pesni po netov.![]()
И не само песни

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nokta na dodeluvanjeto na mtv nagradite hotelskata soba na Eminem bila ograbena.
Lopovite si sobrale dijamantska narakvica vredna 60.000 $ i laptopot na Em.
Kje ima novi pesni po netov.![]()
Сигурно ќе побараат пари за да му го вратат Лаптопот не дека нема нов да купи али има може битни ствари така да ќе си направат кеш и ќе имаат за дрога најлесно нелиИ не само песниБог знае што се имал во лаптопот..а изгледа и цел свет ќе дознае..само жалосно за Ем..
![]()
Сигурно ќе побараат пари за да му го вратат Лаптопот не дека нема нов да купи али има може битни ствари така да ќе си направат кеш и ќе имаат за дрога најлесно нели
Ќе видиме што ќе направат..сепак глупо е,личен лаптоп да ти земат со се во него.Еве мене некој да ми го земе компјутерот па многу незгоди и проблеми поради тоа ќе излезат,а не па за Еминем,славна личност.Може и да се обидат да ги продадат по медиуми тие информации од лаптопот..ќе видиме што ќе биде![]()
Ќе видиме што ќе направат..сепак глупо е,личен лаптоп да ти земат со се во него.Еве мене некој да ми го земе компјутерот па многу незгоди и проблеми поради тоа ќе излезат,а не па за Еминем,славна личност.Може и да се обидат да ги продадат по медиуми тие информации од лаптопот..ќе видиме што ќе биде![]()
Нова?Стара?Прв пат ја слушам..![]()
Нова?Стара?Прв пат ја слушам..![]()
Интересно видео
Eminem Talks About His New Album Relapse
Mislam deka videovo Mrak go imase postaveno pred nekoja nedela :helou:
Интересно видео
Eminem Talks About His New Album Relapse