Еминем

М

Мрак

Гостин
Nokta na dodeluvanjeto na mtv nagradite hotelskata soba na Eminem bila ograbena.
Lopovite si sobrale dijamantska narakvica vredna 60.000 $ i laptopot na Em.
Kje ima novi pesni po netov. :):)

И не само песни:)Бог знае што се имал во лаптопот..а изгледа и цел свет ќе дознае..само жалосно за Ем..:toe:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Кога сме веќе кај Еминем за него можам да кажам се најдобро а мој личен хит е песната How Come која му е испеана заедно со D12,феноменален текст!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
И не само песни:)Бог знае што се имал во лаптопот..а изгледа и цел свет ќе дознае..само жалосно за Ем..:toe:
Сигурно ќе побараат пари за да му го вратат Лаптопот не дека нема нов да купи али има може битни ствари така да ќе си направат кеш и ќе имаат за дрога најлесно нели

М

Мрак

Гостин
Сигурно ќе побараат пари за да му го вратат Лаптопот не дека нема нов да купи али има може битни ствари така да ќе си направат кеш и ќе имаат за дрога најлесно нели

Ќе видиме што ќе направат..сепак глупо е,личен лаптоп да ти земат со се во него.Еве мене некој да ми го земе компјутерот па многу незгоди и проблеми поради тоа ќе излезат,а не па за Еминем,славна личност.Може и да се обидат да ги продадат по медиуми тие информации од лаптопот..ќе видиме што ќе биде:)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Ќе видиме што ќе направат..сепак глупо е,личен лаптоп да ти земат со се во него.Еве мене некој да ми го земе компјутерот па многу незгоди и проблеми поради тоа ќе излезат,а не па за Еминем,славна личност.Може и да се обидат да ги продадат по медиуми тие информации од лаптопот..ќе видиме што ќе биде:)
моќен човек е.. сигурно ке среди мнгоу брзо.. има кабли на сегде :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Многу е бедно шо му се десило....ама нема везе ...
Битно е тоа шо како што погоре е наведено...ќе има нов албум :vozbud::vozbud::vozbud:
Одвај чекам и тоа да го видам и чујам :helou::helou:

Нова?Стара?Прв пат ја слушам..:toe:
Стара е ... а ако не се лажам...пошо мн слабо памтам....мислам само дека е од Д РИ-АП ...али не зимајте здраво за готово овој податок:helou:

М

Мрак

Гостин
:):)Денес прв пат ја слушам..ми се допаѓа:helou::helou:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Интересно видео

Eminem Talks About His New Album Relapse

М

Мрак

Гостин
Да,друго беше моето:)Го имам гледано,Ем е добар..ја има таа смисла за хумор што е потребна..но кога треба е сериозен:)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Интересно видео

Eminem Talks About His New Album Relapse

:pos2::pos2: Кој Ѕвер....
=Па ваљда немора да ја кривиме Бритни
-Да можеме
:baeh::baeh: Еминем д Бест :pos2:
Браво за интервјуво .. и како само си римуваше типот еееј... има огромен талент каков што ... незз кој друг има ... :toe:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14

Kakov freestyle hahahahaha..

Zver e covekov

Kajgana Shop

На врв Bottom