Елвир Мекич & Гоце Арнаудов - Лично твој

• Креатор на темата Креатор на темата Scofield
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
На песнава ко и го прочитав името на исполнителиве нешто ме задума.Ај реков ќе ја симнам па да видам што е.Искрено се изненадив и тоа позитивно!Колку и да велите дека е лоша,Поентата се знае која е....Новогодишно певливо песниче на Елвир во комбинација со One & Only Гоце Арнаудов.Да беше песнава негде летоска издадена ќе речев дека не чини,ама тајмингов е скрооос погоден и сметам дека за новогодишните празници што предстојат има да пука во сите кафичи,клубови и дискотеки,Гарантирам :D

Уште да го научи да има убави сценски настапи на Гоце и опааааа...

Ова се вика ПОП-пеење со Гоцов мелос!!!!:baeh: (п.с. ПОП = ПОПСКО пеење):icon_lol:

Е не е лоша де, поарно Гоце (Да живее СТРУМИЦА) од колку Калиопи да ми се дере:smir:

Леле бре луѓе...пардон на Францускиов но кој кур отварате цели теми за овие залудно потрошоени зперматозоиди.

На песнава ко и го прочитав името на исполнителиве нешто ме задума.Ај реков ќе ја симнам па да видам што е.Искрено се изненадив и тоа позитивно!Колку и да велите дека е лоша,Поентата се знае која е....Новогодишно певливо песниче на Елвир во комбинација со One & Only Гоце Арнаудов.Да беше песнава негде летоска издадена ќе речев дека не чини,ама тајмингов е скрооос погоден и сметам дека за новогодишните празници што предстојат има да пука во сите кафичи,клубови и дискотеки,Гарантирам :D

Samo ke potenciram za da ne bidam jas pogreshno razbran :smir:

А што тоа има во песнава што ја прави потенцијален зимски хит,но не и летен хит?

Објасни,Scofield.

А што тоа има во песнава што ја прави потенцијален зимски хит,но не и летен хит?

Објасни,Scofield.

Сигурно бидејќи Елвир е облечен во зимска јакна...и носи некои си чизмичиња...хаха лудило бе ..на зимска песна му наликувало :pos2::pos2::tapp::tapp:

Се начекаа два лепотани, па дури и дует снимија..... :vozbud:(п.с. Гоцката бил најличен во цела фамилија)

Искрено, воопшто не ме бендиса. Подобро Елвир сам да ја снимеше отколку да прави песна од типот на Џогани и Миле Китич :tapp:

Објасни,Scofield.
Truba be brat truba i orkestar Agushevi :pos2:
I ne rekov zimski tuku novogodishen :smir:
Се начекаа два лепотани, па дури и дует снимија..... :vozbud:(п.с. Гоцката бил најличен во цела фамилија)

Искрено, воопшто не ме бендиса. Подобро Елвир сам да ја снимеше отколку да прави песна од типот на Џогани и Миле Китич :tapp:
E pa toa pali kaj narodov bratche....Ma nemoj braaate na tu straaaaaaaanuuuu :)))))

А што ви е на сите бее:uvo:....изгледа многу предрасуди имате околу изведувачите...мене баш ми се бендиса..ми легна песнава, и знаејќи што музика се врти пред и по НГ мислам дека идеално се вклопува

ЕЈЈ меании вечерва не доаѓаам :pipi:

А што ви е на сите бее:uvo:....изгледа многу предрасуди имате околу изведувачите...мене баш ми се бендиса..ми легна песнава, и знаејќи што музика се врти пред и по НГ мислам дека идеално се вклопува

ЕЈЈ меании вечерва не доаѓаам :pipi:

Папучар. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom