Елвир Мекич & Гоце Арнаудов - Лично твој

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
На песнава ко и го прочитав името на исполнителиве нешто ме задума.Ај реков ќе ја симнам па да видам што е.Искрено се изненадив и тоа позитивно!Колку и да велите дека е лоша,Поентата се знае која е....Новогодишно певливо песниче на Елвир во комбинација со One & Only Гоце Арнаудов.Да беше песнава негде летоска издадена ќе речев дека не чини,ама тајмингов е скрооос погоден и сметам дека за новогодишните празници што предстојат има да пука во сите кафичи,клубови и дискотеки,Гарантирам :D

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Уште да го научи да има убави сценски настапи на Гоце и опааааа...

Ова се вика ПОП-пеење со Гоцов мелос!!!!:baeh: (п.с. ПОП = ПОПСКО пеење):icon_lol:

Е не е лоша де, поарно Гоце (Да живее СТРУМИЦА) од колку Калиопи да ми се дере:smir:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Леле бре луѓе...пардон на Францускиов но кој кур отварате цели теми за овие залудно потрошоени зперматозоиди.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
На песнава ко и го прочитав името на исполнителиве нешто ме задума.Ај реков ќе ја симнам па да видам што е.Искрено се изненадив и тоа позитивно!Колку и да велите дека е лоша,Поентата се знае која е....Новогодишно певливо песниче на Елвир во комбинација со One & Only Гоце Арнаудов.Да беше песнава негде летоска издадена ќе речев дека не чини,ама тајмингов е скрооос погоден и сметам дека за новогодишните празници што предстојат има да пука во сите кафичи,клубови и дискотеки,Гарантирам :D

Samo ke potenciram za da ne bidam jas pogreshno razbran :smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А што тоа има во песнава што ја прави потенцијален зимски хит,но не и летен хит?

Објасни,Scofield.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
А што тоа има во песнава што ја прави потенцијален зимски хит,но не и летен хит?

Објасни,Scofield.
Сигурно бидејќи Елвир е облечен во зимска јакна...и носи некои си чизмичиња...хаха лудило бе ..на зимска песна му наликувало :pos2::pos2::tapp::tapp:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Се начекаа два лепотани, па дури и дует снимија..... :vozbud:(п.с. Гоцката бил најличен во цела фамилија)

Искрено, воопшто не ме бендиса. Подобро Елвир сам да ја снимеше отколку да прави песна од типот на Џогани и Миле Китич :tapp:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312

Објасни,Scofield.
Truba be brat truba i orkestar Agushevi :pos2:
I ne rekov zimski tuku novogodishen :smir:
Се начекаа два лепотани, па дури и дует снимија..... :vozbud:(п.с. Гоцката бил најличен во цела фамилија)

Искрено, воопшто не ме бендиса. Подобро Елвир сам да ја снимеше отколку да прави песна од типот на Џогани и Миле Китич :tapp:
E pa toa pali kaj narodov bratche....Ma nemoj braaate na tu straaaaaaaanuuuu :)))))

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
А што ви е на сите бее:uvo:....изгледа многу предрасуди имате околу изведувачите...мене баш ми се бендиса..ми легна песнава, и знаејќи што музика се врти пред и по НГ мислам дека идеално се вклопува

ЕЈЈ меании вечерва не доаѓаам :pipi:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
А што ви е на сите бее:uvo:....изгледа многу предрасуди имате околу изведувачите...мене баш ми се бендиса..ми легна песнава, и знаејќи што музика се врти пред и по НГ мислам дека идеално се вклопува

ЕЈЈ меании вечерва не доаѓаам :pipi:
Папучар. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom