Елена Ристевска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум против дуетот, нема врска тоа Македонија-Грција со музиката :toe: уствари кој сум јас да му кажувам на Еленчето (:drk:) што да прави...

А на кој јазик ќе биде дуетот?

Немам намера повеќе да се расправам со мали деца како тебе а и прочитај малку повеќе дека пред се имам пишувано за М2 а не за Елена.А и што тоа сум оцрнил тие сами се оцрнуваат.
А и немам повеќе намера да се бавам со тебе и твоите фрикови.

Ај легни си!

Добар глас, уште подобар стас. Целосно спакувано изгледа како добар производ кој и тоа како се продава :pos::pos::pos:. Шала на страна Елена е тооооп и што е најважно (или не е) многу убаво пее. Омилена песна ми е оваа последнава со Паркети - Сакам да те галам. Не за друго туку некако многу реално ми звучи текстот :wink:

Ја иам комшии грци, кој ми се одлични пријатели..Епа ај да ги убијам?

Беше споменато само како можен дует, но не за скоро време.

Ооо кучка.. Вртокапац!

od nea mi se dopagja samo Esen vo mene :pipi:

И Елена одамна нема извадено нова песна. Изгледа нешто му се истрошила инспирацијата на Дарко Димитров.

освен песната за евровизија ништо не сум слушнал од Елена Ристеска :vozbud::vozbud::vozbud:

Жалнооооооооооооооо
ова ми е прв и последен пост на темава оти ако пишувам повеке најверојатно ке ја доживее судбината на Слаткаристика (и јас и она)
гревгревгревгрев
Само производ ништо повеќе.Не можам да дискутирам за гласовните способности,не сум компетентна за стручни коментари.Текстовите пиштат од несодржајност и жални се ама за тоа има други атрибути кои надоместуваат и продаваат многу подобро отколку да се направи квалитетна песна.
Сето тоа :drk: на основци најверојатно ја прави да се чуствува како ѕвезда па заборава каде се наоѓа.....Македонија е ова не Холивуд душооооооооо:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom