Точак !!!
BarcaNamul ????????????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точак !!!

Сериозно сме надгласани во анкетава, многу хејтери упм. Иначе да не го цитирам дотичниот од погоре, Моу има скор против Барса од кога го води Реал 1-3-3, така да тоа заебавање со Моу по 2 пат одамна е поминато. Не сакам да го омаловажувам ниту потценувам дотичниот тренер, само ја потенцирав грешката во чекори на дотичниот фан.
Исто така интересни и вистинити се тие 10 божји заповеди од Моу, само тешко (читај невозможно) сите да се испочитуваат кога ја има за противник оваа Барса.

Aj ziti sve kazi mi i na mene, ne kazuvam na nikojСе што сакам е да гледам атрактивен фудбал исполнет со голови и победа на Реал Мадрид па конечно да ги видам лицата на фудбалерите и навивачите на Реал Мадрид како се радуваат на победа над Барселона бидејќи ако победи Барселона нема да е интересно..премногу монотоно ќе биди..а за стручни анализи ме мрзи да пишувам а од прилика знам како ќе се одвива натпреварот![]()

си знај татко ми за кој навиваhttp://www.portalangop.co.ao/motix/...row,a33261ea-0c32-4b9b-be85-fdef3d2674bd.html
не вие хардкор ќе ми се праите