Ел Класико : Реал Мадрид - Барселона (0-2)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Исходот од дербито:

• Вкупно гласачи
    295
Статус
Затворена за нови мислења.
Па секој ке потврди дека беа надиграни, освен фанови на Барса, незнам шо не се разбравме :).
Инаку на таа утакмица Пујол им беше спасителот, али во Мадрид веке гостински спасители нема :) (во Ла лига ) :tv:
Надиграни??
Да не го гледав натпреварот,ќе помислив дека имавте 70% посед на топка и преку 10 шута во гол...
Погледни го клипот,ако го имаш истото мислење,погледни го уште еднаш.:tv:
И не заборавај дека пола саат игравме без еден играч.

Иначе си останувам јас на моето мислење.Ако падне Арсенал,ќе падне и Реал Мадрид,ако испаднеме од Арсенал ќе изгубиме и во Мадрид.Мада немора ништо да значи.

Тежок меч,гласав за победа на Барса...Мило ќе ми биде и Реал да тепа....:tv:

И двете екипи многу зависат од двајца играчи. Кристиано Роналдо VS Меси. Предност им давам на Реал затоа што имаат доста посилен состав од Барселона во монетов. Во овој натпревар многу ќе решаваат и прекините :) А тука Реал го има специјалистот за отварање на резултатот, а потоа се е полесно. Реал умее да прими и многу наивни голови, ни потоа иако се како машина која гази, често знаат да се изнапромашуваат и да го загубат мечот на крај. Сепак мој тип е дека таквци промашувања на овој меч нема да има. Реал-Барса 4-0 :tv:

Надиграни??
Да не го гледав натпреварот,ќе помислив дека имавте 70% посед на топка и преку 10 шута во гол...
Погледни го клипот,ако го имаш истото мислење,погледни го уште еднаш.:tv:
И не заборавај дека пола саат игравме без еден играч.

Иначе си останувам јас на моето мислење.Ако падне Арсенал,ќе падне и Реал Мадрид,ако испаднеме од Арсенал ќе изгубиме и во Мадрид.Мада немора ништо да значи.
Убаво пишува, надиграни, секој ке потврди освен фанови на Барселона.
Џабе ми даваш клипови кога неможеш да ме убедиш дека имавте поизгледни прилики за гол. Имавте можеви посед на топка како и во секој меч, али повеке 100% шанси имавме ние од кој беше потешко да се промаши одколку да се погоди.
Затоа сеа ке осетите што е болка :) одамна не сте ја почувствувале.:smir:
Имавме 4 100% шанси колку што се сеќавам, на Игуаин ги нема шансите, Роналдо уште една имаше, Бенз една катастрофално ја утна... нема логика :)

Победа на Реал. мој тип X-1:toe:

Убаво пишува, надиграни, секој ке потврди освен фанови на Барселона.
Џабе ми даваш клипови кога неможеш да ме убедиш дека имавте поизгледни прилики за гол. Имавте можеви посед на топка како и во секој меч, али повеке 100% шанси имавме ние од кој беше потешко да се промаши одколку да се погоди.
Затоа сеа ке осетите што е болка :) одамна не сте ја почувствувале.:smir:
Имавме 4 100% шанси колку што се сеќавам, на Игуаин ги нема шансите, Роналдо уште една имаше, Бенз една катастрофално ја утна... нема логика :)

Nadigrani ne bea niti Barca niti Real.I dvete imaa sansi,e sega nie si ja iskoristivme svojata i na toj nacin pobedivme.Inaku ova ke bide ili najdobroto klasiko sto nekogas sme go gledale ili pak najlosoto(se zavisi od nacinot so koj sto ke vlezat igracite vo igra).Dokolku Barca na pocetok go pritisne real i postigne gol togas ocekuvam duri visoka pobeda na Barca no dokolku toa se sluci na sprotivnata strana real ima ogromna sansa da pobedi.Najloso bi bilo da vlezat i dvata tima premnogu predpazlivo(sto e i za ocekuvanje) taka da ocekuvam dokolku nekoj pobedi taa pobeda da bide minimalna(gol razlika).Inaku Barcelona(kako mnogu pati sto dokaza lani) e najmokna koga toa e najpotrebno,taka da ne se sekiram toa sto igrame 4 dena posle Arsenal. Jas kako navivac tipuvam na pobeda na Barca,ocekuvam deka ke izlezeme vo polna sila i deka ke ro raznisame Benrnabe t.e kako sto bi rekol Pep-the biggest risk is not to risk!:smir:

Се убаво, само и лани бевте толку оптимисти, спомнувавте дебакл на Барса и враќање на -1 па се деси тоа што се деси. Ќе биде тешка утакмица, ќе решават нијанси, така да 4-0 и 5-0 сонувајте овојпат.

Типувам на победа на Реал!
Мислам дека ќе им вратат за годинашниов пораз,а и за посрамувањето од лани.
Роналдо и Гонзало ќе им пресудат за се!
како тргнала сезоната сите утакмици ги погоди на Барса, најпрво дека ќе изгубат од Интер во групите на лига шампиони, после дека ќе изгубиме на емирати во средата, али тоа е еден е човекот Иниеста :vozbud:

bb[noone];3453605 напиша:
како тргнала сезоната сите утакмици ги погоди на Барса, најпрво дека ќе изгубат од Интер во групите на лига шампиони, после дека ќе изгубиме на емирати во средата, али тоа е еден е човекот Иниеста :vozbud:

Добро бе... темава е за Ел Класико да му еб*м.

Дечкото убаво си пишал што мисли како ќе заврши натпреварот, ти одма почнуваш со провокација, Иниеста бил, оној бил....

Аман оладете малку!!!!!

Гласав и сакам да биде нерешено за да се истурат од голови до крај на сезоната.:tv:

Гласав и сакам да биде нерешено за да се истурат од голови до крај на сезоната.:tv:

Иначе ако заврши нерешено, и имаат исто бодови на крај, Барса е шампион пошо е боље во меѓусебни дуели.
Гол разликата ке одлучува само ако Реал тепа сега, и на крај имаат исто бодови :smir:

Барса ке оди на нерешено со Арсенал мислам дека и Гвардиола ке ги сочува играчите за Реал затоа што Барса и со 0-0 во лига на шампиони оди понатаму, и да се разбира очекувам победа на Барса против Реал.:smir:

Барса ке оди на нерешено со Арсенал мислам дека и Гвардиола ке ги сочува играчите за Реал затоа што Барса и со 0-0 во лига на шампиони оди понатаму, и да се разбира очекувам победа на Барса против Реал.:smir:

Барса да оди на нерешено дома ?!? Нема шанси !
И Барса и Арсенал ке идат на победа....

bb[noone];3453605 напиша:

За некој ден,ќе биде човекот Роналдо...:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom