- Член од
- 22 мај 2009
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 0
300 den se plaka koga ke prijavuvas ispit, ne sega. a kreditite gledaj gi na fakultet sto se istaknati. i jas sum po stara programa i zapisav semestar po tie krediti na fakultet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nekoj od kolegite sto idat kaj Suklev -Dali e nesto otfrleno od materijalot i do kade e stignat so predavanja ? ne sum od Sk i poradi gungulata so e vo amfiteatar nemam namera da prisustvuvam nekoe vreme![]()
Стигнат е до 60стр отприлика. До сега нема ништо отфрлено. Колоквиумот ни е закажан за 1ви Ноември!
PRV KOLOKVIUM KE BIDE OD 1 do 8 GLAVA ( so se 8 -ma Glava )
na 01.11.2010
ова менаџмент? така кажал шуклев???? нема шанси... тоа е 280 стр, а цел материјал 450. мене ми кажаа дека е до 7ма глава, или 230 стр....
ај у пм веќе...
На ова семестралниот лист, однапред ги пишувам предметите од овој семестар, а позади тој заостанатиот?
Зашто ми вртат муабети дека напред ПРВ треба тој заостанатиот, па дај кажете.![]()
Однапред од семестралниот лист ги пишуваш предметите шо ги упишуваш овој семестар, прво заостанатиот па потоа другите; а позади ги пишуваш заостанатите предмети од овој и од другите семестри![]()