Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
300 den se plaka koga ke prijavuvas ispit, ne sega. a kreditite gledaj gi na fakultet sto se istaknati. i jas sum po stara programa i zapisav semestar po tie krediti na fakultet.

Ме интересира дали за вонредни студенти при упис на семестар мора пак да се носи лекарско уверение или може и со старото уверение кое е предадено на студентски ?? Ако има некој што знае нека помогне ...

Здраво,некој ако сака да испадне фин и да каже одприлика што има на колоквиуми што како, прва година сум и каша попара се,
економија,математика :smir::toe:

Nekoj od kolegite sto idat kaj Suklev -Dali e nesto otfrleno od materijalot i do kade e stignat so predavanja ? ne sum od Sk i poradi gungulata so e vo amfiteatar nemam namera da prisustvuvam nekoe vreme :)

Стигнат е до 60стр отприлика. До сега нема ништо отфрлено. Колоквиумот ни е закажан за 1ви Ноември!

PRV KOLOKVIUM KE BIDE OD 1 do 8 GLAVA ( so se 8 -ma Glava )
na 01.11.2010

ова менаџмент? така кажал шуклев???? нема шанси... тоа е 280 стр, а цел материјал 450. мене ми кажаа дека е до 7ма глава, или 230 стр....
ај у пм веќе...

ова менаџмент? така кажал шуклев???? нема шанси... тоа е 280 стр, а цел материјал 450. мене ми кажаа дека е до 7ма глава, или 230 стр....
ај у пм веќе...

Е де, има време коа ќе ја добиеме точната информација, сигурно нема неделава да го научиш цел материјал :) Јас ко што го слушнав, на првото предавање он фино си кажа дека 250 страни ќе биде првиот колоквиум, тоа би било до 7ма глава, (со се 7ма :pos: ) и така ќе си учам. Како по обичај, пред да зеам да учам си ги бројам страниците :pos: и излегоа 215 цели, без кејсови... Па сеа ќе видиме :)

На ова семестралниот лист, однапред ги пишувам предметите од овој семестар, а позади тој заостанатиот?

Зашто ми вртат муабети дека напред ПРВ треба тој заостанатиот, па дај кажете. :)

На ова семестралниот лист, однапред ги пишувам предметите од овој семестар, а позади тој заостанатиот?

Зашто ми вртат муабети дека напред ПРВ треба тој заостанатиот, па дај кажете. :)

Однапред од семестралниот лист ги пишуваш предметите шо ги упишуваш овој семестар, прво заостанатиот па потоа другите; а позади ги пишуваш заостанатите предмети од овој и од другите семестри :)

Однапред од семестралниот лист ги пишуваш предметите шо ги упишуваш овој семестар, прво заостанатиот па потоа другите; а позади ги пишуваш заостанатите предмети од овој и од другите семестри :)

Еве имам заостанат од лански зимски семестар.
Прво го пишувам него (кај задолжителните) напред, потоа сите други...И позади пак си го пишувам него во семестарот од кој ми е заостанат. Така?

Така :)
Така напраи другарка ми и не и‘ кажаа ништо, а имаше и многу што даваа испошкртани пријави и не ги враќаа назад. Ипак луѓе сме грешки праиме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom