- Член од
- 22 мај 2009
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 0
300 den se plaka koga ke prijavuvas ispit, ne sega. a kreditite gledaj gi na fakultet sto se istaknati. i jas sum po stara programa i zapisav semestar po tie krediti na fakultet.
Стигнат е до 60стр отприлика. До сега нема ништо отфрлено. Колоквиумот ни е закажан за 1ви Ноември!Nekoj od kolegite sto idat kaj Suklev -Dali e nesto otfrleno od materijalot i do kade e stignat so predavanja ? ne sum od Sk i poradi gungulata so e vo amfiteatar nemam namera da prisustvuvam nekoe vreme
PRV KOLOKVIUM KE BIDE OD 1 do 8 GLAVA ( so se 8 -ma Glava )Стигнат е до 60стр отприлика. До сега нема ништо отфрлено. Колоквиумот ни е закажан за 1ви Ноември!
ова менаџмент? така кажал шуклев???? нема шанси... тоа е 280 стр, а цел материјал 450. мене ми кажаа дека е до 7ма глава, или 230 стр....PRV KOLOKVIUM KE BIDE OD 1 do 8 GLAVA ( so se 8 -ma Glava )
na 01.11.2010
Е де, има време коа ќе ја добиеме точната информација, сигурно нема неделава да го научиш цел материјал Јас ко што го слушнав, на првото предавање он фино си кажа дека 250 страни ќе биде првиот колоквиум, тоа би било до 7ма глава, (со се 7ма ) и така ќе си учам. Како по обичај, пред да зеам да учам си ги бројам страниците и излегоа 215 цели, без кејсови... Па сеа ќе видимеова менаџмент? така кажал шуклев???? нема шанси... тоа е 280 стр, а цел материјал 450. мене ми кажаа дека е до 7ма глава, или 230 стр....
ај у пм веќе...
Однапред од семестралниот лист ги пишуваш предметите шо ги упишуваш овој семестар, прво заостанатиот па потоа другите; а позади ги пишуваш заостанатите предмети од овој и од другите семестриНа ова семестралниот лист, однапред ги пишувам предметите од овој семестар, а позади тој заостанатиот?
Зашто ми вртат муабети дека напред ПРВ треба тој заостанатиот, па дај кажете.
Еве имам заостанат од лански зимски семестар.Однапред од семестралниот лист ги пишуваш предметите шо ги упишуваш овој семестар, прво заостанатиот па потоа другите; а позади ги пишуваш заостанатите предмети од овој и од другите семестри