Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја полагам утре... на пишување ке биде.... 3 прашање, 3 лекции на пишување
А праша или по логика од минатиот пат? Btw за да положиме мора сите три да се точни или може и со две?

--- надополнето ---

Јас да си прашам, не ја следев добро ситуацијата со ЕКТС која го преплави форумов, само автоматски ги читав.

Можам ли во трет семестар да земам два изборни, во план ми беа да ги земам Социологија и Англиски 1 ?
Ако вкупниот број на кредити во семестарот не ти е повеќе од 35. Така да мислам дека е невозможно освен ако имаш 2 задолжителни предмети

Колеги ај јас уште еднаш да си прашам:)Ќе ми претставува ли проблем прво да учам англиски 2, а во летен семестар англиски 1...или не? Ако не, ајде помош за изборен во зимски, некој полесен, Help pls
По некоја моја логика нема шанси да ти дозволат такво нешто. Не се за џабе ставени бројките 1 и 2.

Ние шо сме 3 година е-бизнис шо предмети ќе учиме, шо е работата со кредити и изборни, нешто ново ли има? Кога ќе треба да се запишуваме? Јас сум аут оф спејс. :)

Анализа на временски серии
Анализа на финансиски извештаи
Англиски јазик I
Девизна политика
Економија на работната сила
Индустриска политика
Корпоративно управување
Локални финансии
Односи со јавноста
Теорија на одлучување
Теорија на организација
Управување со промени
Финансиска математика

Постари колеги, што ке ми кажете за предметиве? Кои 2 да изберам за во 4 семестар ?

Kolegi pod rezultative od osnovi na ekonomija pisuva deka oceni ke se davaat na 02.09. 2010 vo predavalna, a vo koja predavalna potocno?????? da ne znae nekoj :salut:

^bravo stvarno si wannabe fraer backi4

толку више не забегувам во оф топик. Дајте некој предлог за изборен налик Трговско бе:pos:

Анализа на временски серии
Анализа на финансиски извештаи
Англиски јазик I
Девизна политика
Економија на работната сила
Индустриска политика
Корпоративно управување
Локални финансии
Односи со јавноста
Теорија на одлучување
Теорија на организација
Управување со промени
Финансиска математика

Постари колеги, што ке ми кажете за предметиве? Кои 2 да изберам за во 4 семестар ?
болдираните ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom