Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А само презентациите доволни се за повисока оцена :)? Јас ги земав и презентациите и скриптите, ама има работи што во презентациите ги има, а во скриптите не и обратно.. Затоа не знам сега од каде да учам :toe:
Епа многу јасно, тоа што е плус од презентациите ќе го научиш, и тоа што е плус од скриптите ќе го научиш, и тоа што им е заедничко ќе го научиш, и верувала или не ќе имаш 9ка сигурно, а може и 10че :)

Знае ли некој у колку се полага финансиско сметководство во понеделник :Ѕ нигде нема списоци...

А само презентациите доволни се за повисока оцена :)? Јас ги земав и презентациите и скриптите, ама има работи што во презентациите ги има, а во скриптите не и обратно.. Затоа не знам сега од каде да учам :toe:
Pa nemam odgovor na toa prasanje:),no mozam samo da ti kazam deka izvadiv 8 samo so skriptite,taka da tvoja e odlukata od kade ke ucis i dali ke gi kombiniras:):):):):)))))))

ајде колеги малце да си помогнеме. прикачен е документ кој ги содржи сите набројуванки маркетинг и неколку поважни работи , со цел да се забрза процесот на учење и повторување.

http://www.box.net/shared/hf6npmpz67

со среќа

jass ne sum cacnala marketing, sakash da mi kazeshh deka so skriptava ima shansi da polozammmmmmm????:)))))) nemoj ne me raduj:))))))

Семестаров не иде што не иде, па затоа удри бригу на весеље :)))) Не ти се смеам, таман работа :))
Bez trud,nema rezultati koleske,zatoa da se fatime za kniga i da ne se zalime,a za veselenje,ke se veselime koa ke imame pricina za toa,hahahahaha:):):):):):)))

ima li ekonomija rezultati?objavuvaat li voopsto vo sabota? :(
сабајле кога бев немаше. не верувам дека ке ги истакнат денеска, али па и можно е. сепак мислам дека понеделник ке биде :)

Од кај никна скриптичево Маркетинг? Се паѓале тие прашања?

aј колеги ако некој има искуство какви се колоквиумите произвотсвен менаќмент фала ви однапред

Do kade tocno treba finansisko smetkovodstvo da se uci?
Dali e dovolno da se sprema samo od zbirka?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom