Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
никој?
Пајо за претседател! Како само не‘ знае да спаси :)
па ве ве видов со спасителот прееска на факс, па си викам и јас нешто добро за заедницата да направам , и ете ја скриптичкава маркетинг излезе како продукт

Kolegi...Utre polagam Angliski 2...Nemam kniga...Ajde nekoj neka bide ljubezen i neka mi kaze sto da ucam...Znam deka proff. gi kazala zadacite sto ke gi ima na kolokvium...HELP ME ITs DANGEROUS !

Луѓе, маркетинг утре некој да не знае до кога треба да се однесат анкетите. Фала однапред.

Ај ако сака некој нека каже Англиски 2 што како ќе се паѓа утре пошто нит имам книга нит сум отишол на предавање. Фала однапред.

никој?
Пајо за претседател! Како само не‘ знае да спаси :)

Да се разбереме јас не ги правам скриптите пошто немам толку време у животов мој :shok: , али затоа како што вели една песна “то други раде за мене“ а јас само споделувам а истовремено благодарност до филип за набројуванкиве маркетинг.

АЈМО ОВДЕ СКРИПТИ 1 КГ 30 ДЕНАРА мала шала одам да седнам да читам пошто не ми се полага маркетинг у јануари....

А на кој принцип е колоквиумот трговско???...на заокружување или има и нешто на дополнување??...недај боже на одговарање т.е прераскажување...односно целосни одговори...:SS

А на кој принцип е колоквиумот трговско???...на заокружување или има и нешто на дополнување??...недај боже на одговарање т.е прераскажување...односно целосни одговори...:SS
Minatata godina bese na zaokruzuvanje,so samo eden tocen odgovor,prasanjata lesni,skriptite se dovolni za visoka ocenka,taka da se uci za 1-2 dena:):):):):)))))))

Minatata godina bese na zaokruzuvanje,so samo eden tocen odgovor,prasanjata lesni,skriptite se dovolni za visoka ocenka,taka da se uci za 1-2 dena:):):):):)))))))

А само презентациите доволни се за повисока оцена :)? Јас ги земав и презентациите и скриптите, ама има работи што во презентациите ги има, а во скриптите не и обратно.. Затоа не знам сега од каде да учам :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom