Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Основи на економија нема се` уште резултати

Се падна оваа задача, така?

Да се падна, ама не како задача него како прашање..И 30 беше точниот одговор.

--- надополнето ---

Да се најде некоја добра душа да ми помогне во врска со барањата?:uvo:

Прашањата се лудило хахаха...Некои чудни книжења и прашања, како и самиот предмет!

Треба ли нешто од 3та глава финансиско сметководство?

има ли некој еколошки менаџмент да ми помогне да ми каже што треба да се учи ???? земав ја скрипти некој од либро , али на многу тежок стил ми е напишано тоа од книгата што е ништо неможам да разберам

obidi se da razxberes predmetot.inace nogo e lesen.i da znaes obavezno go dava prasanjeto sto ima na koricata na ekoloski menadzment :D.Ima Vaga

Се падна. Знам ја какви прашања да поставам на форумов:vozbud:
:) Епа фала на тој што го постави тука. Не дека ја разгледав задачата ама чисто видов дека одговорот ви е 30, па не колоквиум ми текна и си заокружив 30:pipi: Затоа прашав сега, да не биле други сумите на колоквиум

ајде колеги малце да си помогнеме. прикачен е документ кој ги содржи сите набројуванки маркетинг и неколку поважни работи , со цел да се забрза процесот на учење и повторување.

http://www.box.net/shared/hf6npmpz67

со среќа

:) Епа фала на тој што го постави тука. Не дека ја разгледав задачата ама чисто видов дека одговорот ви е 30, па не колоквиум ми текна и си заокружив 30:pipi: Затоа прашав сега, да не биле други сумите на колоквиум
Da,da i jas ja vidov zadacata,no ne ja zapamtiv kako se resavase,pa si zaokruziv kako so mislam 30,fala vi vo sekoj slucaj,haha:):):):):))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom