Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај кажете ми само за првите 2 теми од последниот колоквиум дали се тешки лесни, зашто теоријата ми се виде неразбирлива и тешка, додека индекси ја знам....

--- надополнето ---

Прати ми ќе поставам јас, се ли треба да те учам бе :)

Од третиот колоквиум, посебно внимание обрни на теоријата од првите две теми... значи проста и повеќекратна регресија. Од вториот колоквиум теорија најмногу паднаа од анализа на варијанса, на првиот не се сеќавам...

Ај кажете ми само за првите 2 теми од последниот колоквиум дали се тешки лесни, зашто теоријата ми се виде неразбирлива и тешка, додека индекси ја знам....

--- надополнето ---

Прати ми ќе поставам јас, се ли треба да те учам бе :)
ја ти кажав мое мислење за тие две теми.прв пат кога ги читаш може и тешки да ти се видат. и за нејасно пиши ми. провери си маил ке ти ги пратам сега и да ги ставиш тука ( ако не учам од тебе од кого друг:nesum: :toe:)

:oftopic: Forza Inter !!

Чекајте колку што сванав задачи од првиот колоквиум по статистика на испит ќе нема?Или грешка сванав?

Од колку саат ќе биде вториот колоквиум Финансиски пазари и институции во вторник?

ја ти кажав мое мислење за тие две теми.прв пат кога ги читаш може и тешки да ти се видат. и за нејасно пиши ми. провери си маил ке ти ги пратам сега и да ги ставиш тука ( ако не учам од тебе од кого друг:nesum: :toe:)

:oftopic: Forza Inter !!

Аееее што си ми пратила, па ги имаше поставено тие тука ми се чини од Swen беа... Ај сеа немам време утре ќе ги поставам, освен некој ако не го мрзи да ги бара наназад(п.с. има добар search engine сега)

--- надополнето ---

Чекајте колку што сванав задачи од првиот колоквиум по статистика на испит ќе нема?Или грешка сванав?
Ќе има сигурно, учи си и тоа :)

Ајде кој што има по финансиски менаџмент нека прака :)

ќе ги има ама напред во прашањата и носат исто поени како теоријата, вистинските задачи, оние последните 5 што носат повеќе поени (за кај славе зборам) се од втор и трет колокв, комбинации од тие теми што ги спомнав.

Извинете однапред за офтопик....

Bayern+Muenchen+v+Inter+Milan+UEFA+Champions+-bhiC18BbMql.jpg
attachment.php
attachment.php

CAMPIONI SIAMO NOI CAMPIONI SIAMO NOI CAMPIONI SIAMO NOI

Attachments

• Bayern+Muenchen+v+Inter+Milan+UEFA+Champions+-bhiC18BbMql.jpg
    Bayern+Muenchen+v+Inter+Milan+UEFA+Champions+-bhiC18BbMql.jpg
    123,8 KB · Прегледи: 5
Што ви е бе се опивте ли???

Не знам за нив, али за мене можам да ти кажам дека ни 10 литри алкохол, ни 5 разни дроги, ни 10 јаки женски не можат вака како Интер да ти го кренат расположението :)
И ај една убава песничка за крај, и не ве замарам веќе :)

kolegi gledav nazad nekolku strani i nisto ne uspeav da najdam. znae li nekoj nesto za matematika ispitot?

Да не знае некој со колку вкупно поени се положуваше Финансиско сметководство 2 :raz:

Да не знае некој со колку вкупно поени се положуваше Финансиско сметководство 2 :raz:

Нема конкретно ништо кажано професорот.
Ама ако земаме во предвид дека границата на првиот беше 21, на втор- 16 и на трет 16. Се на се 53 поени. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom