Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аха да дека се од кај Професорот од фиока затоа сите се паднаа во Јануари на испитот ... -.-
и ако има некој ДРУГИ освен овие нека ги закачи тука...:pipi:

--- надополнето ---

*за прашањата по економија

Аха да дека се од кај Професорот од фиока затоа сите се паднаа во Јануари на испитот ... -.-
и ако има некој ДРУГИ освен овие нека ги закачи тука...:pipi:

--- надополнето ---

*за прашањата по економија

супер си кис4е :wink:

Знае некој дали треба 11.4 (задача) од повеќекратна од новиот учебник ?

Зашто мислам дека само Vampgirl ги имаше тие прашањ? :toe:

:kill: па нормално кога ти ми ги даде:smir: ајде бе луѓе кажете за трговско стварно е за 93 бода. кој иде на предавање мора да знае еве и ФАЛА ке ставам:pipi:

Знае некој дали треба 11.4 (задача) од повеќекратна од новиот учебник ?

pa so ogled na toa sho voopshto nema ni reshenie za taa zadacha (vo reshenijata na net) a i samata "kompleksnost" (da ne recham bezvezalnost) na zadachata, ja mislam deka mozhesh da si ja reshish ushte 11.2 i da terash... idi na indeksi pravo....

ако 10ка е 93, тогаш 9ка од колку би било ?? :/

е ајде де! мнг нелогично....мене така ми рекоа се ширеле муабети на факс,а колку е точно не знам, немам седено на предавања ич :/

Колеги знае некој да ми каже што оценка е со 26 , а што со 29 поени по трговско?:vozbud::vozbud:

Колеги знае некој да ми каже што оценка е со 26 , а што со 29 поени по трговско?:vozbud::vozbud:

5ка на раче (:

Јас не ја учам последната тема статистика и да треба така и да не треба НАЛЕТ!

Неможам да се логирам на ЗЕФИР ај некој колега нека прати линк од резултатите.Ќе бидам многу благодарен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom