Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај некој ако ги решил задачите 13/9 и 13/10 по статистика ,нека каже како ги решил? фала мн.

Ај некој ако ги решил задачите 13/9 и 13/10 по статистика ,нека каже како ги решил? фала мн.

Па ако ги имаш симнато решенијата од страната таму го имаш решението. (ваљда мислиш на 13.8 и 13.9). А вака да се обидам да ти објаснам...

Дозна ли некој кога точно професорката по економика ќе дава оценки во понеделник?
И дали ќе биде воопшто во понеделник?
Имам за учење и немам време за шетање навака-натака, не смеам да пропуштам:(

ја мислам дека си пишува во соопштението од 2,30 е сега не знам можеби и смениле :/

ја мислам дека си пишува во соопштението од 2,30 е сега не знам можеби и смениле :/
ја фала богу не ни видов соопштение:)
фала за информацијата

Молам ако може некој да ми каже кои страници се скратени од предметот ЈАВНИ ФИНАНСИИ, за 2 и 3 колоквиум?
И ако може нешто поопширно, на што треба најповеќе да му се обрнува внимание, итн?

Благодарам

Ке може ли да каже некој од постарите колеги дали може да се земаат оценки во текот на летото т.е. дали професорите се тогаш на работа ??:vozbud::helou:

Kolegi da ne znaete koga trgovsko ke dava ocenki?

... i btw dali ima nekoj prasanja delovna etika :pipi:

трговско прво треба да ги истакнат вкупните резултати па потоа оценки...етика прашања нема учи само набројувања и доста ти е :)

статистика кога резултати?

трговско прво треба да ги истакнат вкупните резултати па потоа оценки...етика прашања нема учи само набројувања и доста ти е :)

статистика кога резултати?

Што ја лажеш колешката бе :)

Има прашања економика али нема да ти помогнат многу, јас не ги ни чепнав за трите колоквиуми.

Attachments

Што ја лажеш колешката бе :)

Има прашања економика али нема да ти помогнат многу, јас не ги ни чепнав за трите колоквиуми.

колешката бара етика прашања а не економика:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom