Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj nekoj ako ide denes na faks neka vidi dali istaknale rez statistika i neka pise tuka :)

До каде треба да се учи е-биз?
Може е малце касно али нема врска

Финансиско сметководство 2 до каде е вториот колоквиум и има ли нешто скратено?

5, 6, 7 и 8 глава се за колоквиумот. Има скретено 4 страни од 151-155 до теоретски слабости на готовинска основа.
И не се полага во 14 и 30 туку во 10 и 30,преместено е, а денот си останува ист,сабота.:smir:

Marija asistentkata vceera rekla deka denes ke objavat na oglasna tabla, moze i na net.. ali ko demek sigurno denes ke imalo istaknato na faks :/

5, 6, 7 и 8 глава се за колоквиумот. Има скретено 4 страни од 151-155 до теоретски слабости на готовинска основа.
И не се полага во 14 и 30 туку во 10 и 30,преместено е, а денот си останува ист,сабота.:smir:

Фала многу колешке :smir:

Има резултати статистика на фах но на нет сеуште немаат закачено. Ни останува да почекаме или некој фин/а и добар/а колега/шка да ги сликне и да ги стави на форумов. :)

znae nekoj dali i ovoj kolokvium po mal biznis ke ima kejs?

kolegi moze li nekoj da mi pomogne nesto .....metamorfoza sto znaci ? nekoj sto znae ubavo da mi raskaze .fala

kolegi moze li nekoj da mi pomogne nesto .....metamorfoza sto znaci ? nekoj sto znae ubavo da mi raskaze .fala

метаморфоза-измена,менување на облик, промена и сл.
и во книгата е во тој контекс објаснето, ангажираните средства се менуваат, преминуваат од еден во друг облик:smir:

метаморфоза-измена,менување на облик, промена и сл.
и во книгата е во тој контекс објаснето, ангажираните средства се менуваат, преминуваат од еден во друг облик:smir:

fala mn koleske ;) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom