Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека работи факултетот и во сабота :)

Ajde пишете список да проверам за цела кајгана... хахаха... јас ќе идам, па кој сака нека ми пише порака со име и презиме или тука на форум ќе му проверам :)
kolega ti pisav na profilot...vidi pa prati mi poraka ako ne ti e tesko..FALA

Инаку вчера на царинска, професорт не искритикува дека многу плукаме по институциите(факултетот конкретно) по форуми(кајгана конкретно).

Така да читан е доста форумуф па поставувајте му прашања на професори тука :vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Што е плукан, еве јас нонстоп ги фалам, ваков факултет... па би ни завиделе и Харвард, Оксфорд, МИТ и остали (да не зборувам за нашиве банана приватни факултети, т.е. печатници за дипломи) за тоа колку се посветени студентите од УКИМ... и едно прашање имам, кога ќе ни ја постават елката да се порадуваме на новава година...

dali nekoj znae od koga e prijavuvanje za januarska ispitna sesija i od koj datum ke zapocne? i koga e zakazam menadzment ispitot?

Што е плукан, еве јас нонстоп ги фалам, ваков факултет... па би ни завиделе и Харвард, Оксфорд, МИТ и остали (да не зборувам за нашиве банана приватни факултети, т.е. печатници за дипломи) за тоа колку се посветени студентите од УКИМ... и едно прашање имам, кога ќе ни ја постават елката да се порадуваме на новава година...

Елка ??? кај ке има елка ?? -- зашо не ми текнува дека лани имаше елка или немаше ?

Инаку вчера на царинска, професорт не искритикува дека многу плукаме по институциите(факултетот конкретно) по форуми(кајгана конкретно).

Така да читан е доста форумуф па поставувајте му прашања на професори тука :vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:
Јас би сакала да ја прашам професорката кога полагаме однесување на потрошувачи зошто изглеа никој не знае од форумџииве :pos2:

Да бе, го читаат и лани Трговско право професорот го спомна форумот нешто...

А финансиско сметководство има ли резултати?

Ај ако сака некој од постариве колеги да ми каже професорот Таки на усно дали прашува тешки прашања? И може ли ако сакаме да направиме и стручен труд за додатни поени и да одиме на усно? ФАЛА

Поздрав до професорите/асистентите кои критикуваат дека се плука по факултетот. Само читајте и после обвинувајте дека плукаме. Нема потреба да превземате нешто, битно читајте...

Елка ??? кај ке има елка ?? -- зашо не ми текнува дека лани имаше елка или немаше ?
Мислам дека лани немаше, ама пред две години имаше ептен убава елка во центарот на факултетот... се беше украсено, ова она, тинтири минтири :) Нема заебанции бре, економисти сме или што... мора све нај нај :)

може некој да ми каже кај треба да се иде за ова систематски што требаше, и до колку саат работат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom