Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
???

Едно мислење од постари колеги и колешки на факултет:
Вонреден сум запишан прва година на е-бизнис и мислам да идам 3-4 преку колоквиуми и останатите на испит - Што предлагате кои да ги идам на колоквиуми од прва година ? Дополнителни испити ми се деловна етика и основи на е-бизнис. Основи на е-бизнис ке идам на цел испит а за останатите предмети чекам ваше мислење?

кога е закажан колоквиумот менаџмент и дали може да се полага без книга?

кога е закажан колоквиумот менаџмент и дали може да се полага без книга?
knigata ti treba za da odgovoris na 2te prasanja t.n. Kejsovi koi nosat najveke poeni ,
posleden pat koa polagavme gi ostavija da polagaat tie sto ne nosea , samo sto tie nemozat da gi odgovorat ovie 2 prasanja t.e. prviot del od testot

Инаку менаџмент е на 19 окт. од 8 саат.

knigata ti treba za da odgovoris na 2te prasanja t.n. Kejsovi koi nosat najveke poeni ,
posleden pat koa polagavme gi ostavija da polagaat tie sto ne nosea , samo sto tie nemozat da gi odgovorat ovie 2 prasanja t.e. prviot del od testot

да да, знам за што ми треба и знам дека претходниот пат оставаше да се полага, ме интересира дали и сега така ќе биде...да не не ми дае воопшто :tapp:

Hahahaha...da tocno e deka nosat najmnogu poeni a toa se vk.20b za dvete prasanja ama ni 5% nema da gi pogodat! Taka da zemete si ja knigata no formalno i bez mnogu nadez.....citajte gi nabrojuvanjata...crticki...crticki i samo crticki...a za Kejsovite e cista sreka!

Dali mozhe ve molam da kaze nekoj dali angliski 1 ke se polaga na kolokviumi i odnesuvanje na potrsovacite? Ili ke bidat na dva kolokviuma

Точно. 2009 тазе.. а и лани слушам издал исто нова.. . :vozbud:
Дали си сигурен?

Е ова стварно нема смисла, оваа година ја купив таа од лани и сега нова. Јас предлагам да протестираме против грабежов. Нели го суспендираа Шуклев? Малку му е тоа треба да се слуше гласот на студентите конечно.:tapp:

ageb so ke se sprotisavuvas na novoto izdanie nemas fakti ko prvo ednostavno ima izgovor on menadzmentot se usovrsuva i mora da se nadoplni ili da se skrati neso so e zastareno a suspenzijata mu bese za kako dekan ali gabe koa i taka mu zavrsi mandatot taka da gabe ti e ako planiras da se bunis protiv knigata neso

Дали си сигурен?

Е ова стварно нема смисла, оваа година ја купив таа од лани и сега нова. Јас предлагам да протестираме против грабежов. Нели го суспендираа Шуклев? Малку му е тоа треба да се слуше гласот на студентите конечно.:tapp:
Од негова гледна точка како што нагласи денес, 90% од студентите го почитуваат и се задоволни од неговата работа, а за останатите 10% не се замара.:)
ageb so ke se sprotisavuvas na novoto izdanie nemas fakti ko prvo ednostavno ima izgovor on menadzmentot se usovrsuva i mora da se nadoplni ili da se skrati neso so e zastareno a suspenzijata mu bese za kako dekan ali gabe koa i taka mu zavrsi mandatot taka da gabe ti e ako planiras da se bunis protiv knigata neso
Ништо не е џабе, ќе ја спомене на предавање како се бунела во деканат. Ќе добие после на популарност :pos:

Дали си сигурен?

И јас сакав да ја зеам од лани... но слушнав нова ке имало и се премислив... си ја земав новата. Различни се кејсовите во новата, така да старата нема да ти вреди и така. А за шуклев.... Не го мењаат него... тоа знам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom