Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E kako go nemat koga go imat :) Mene mi kazaa deka treba da se uci do notifikacija na menica a toa regres i nataka sto e ne.

Што збориш бе пеер?! Топови еј ако не треба:), од кај ти информацијава, сигурно е ова? Во презентација имат до регрес само.

od kj znes mare deka ne trebit regres i to nataka? koj ti kaza? uste nesto da ne imat sto ne trebit za ucejne? Kazi ako znes....i od kolku polagavme utre???? zaborev....

Што збориш бе пеер?! Топови еј ако не треба:), од кај ти информацијава, сигурно е ова? Во презентација имат до регрес само.

Vaka sea, mene mi kaza drugar* so ide na site predavanja i e prilicno posveten na predavanjata. Jas mu veruvam... pa utre ke vidime so ke bide... i se polaga od 11:30 casot.

*no ne mora da znaci deka e 100% vo pravo :)

Eeeee kako ne bev edna godina pomala!Sega za merak se napraveni kvotite-drzavna 85, privatna 23 na E-biznis. A lani 35 vo drzavna 35 vo privatna eeee

Eeeee kako ne bev edna godina pomala!Sega za merak se napraveni kvotite-drzavna 85, privatna 23 na E-biznis. A lani 35 vo drzavna 35 vo privatna eeee

Па презапиши се пак во прва, појќе ти се исплати :) Башка све ке знаеш, само ќе повторуваш.

Па презапиши се пак во прва, појќе ти се исплати :) Башка све ке знаеш, само ќе повторуваш.
и плус можност подолго да си има работа со тетќицата од студентски:)

hehehhehhehehehhe!!!!:pos2:

Nego da ne imase denes rezultati ekoloski menadzment?

Го има ли некој полагано Финансиски Менаџмент?
Кои се "цаките"?

знае ли некој како идат оценките статистика? иам 83 бода и 8, а по некоја логика (моја) треба 9:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom