M
myspirit
Гостин
kolegi trgovsko pravo se li treba da se uci za menica? molam za odgovor i dali treba dogovorot za gradba?
Договор за градба требит, а за меница Мерки за зачувување на меничните права не сум сигурен з'ш ем го немат во презентации, ем некако глупо ми се гледат, јас само го пролистав.kolegi trgovsko pravo se li treba da se uci za menica? molam za odgovor i dali treba dogovorot za gradba?
Договор за градба требит, а за меница Мерки за зачувување на меничните права не сум сигурен з'ш ем го немат во презентации, ем некако глупо ми се гледат, јас само го пролистав.kolegi trgovsko pravo se li treba da se uci za menica? molam za odgovor i dali treba dogovorot za gradba?
Bas celiot test ili kombinirano i zaokruzuvanje i pisuvanje???:nesvest:да,да Пеце рече се што ќе се полага после третиот колоквиум ќе биде на пишување :uvo:
5,8,9,10 i 11колку што знам јас, а за 9 тиот не сум баш сигурнаНекој што полага утре англиски втор кол., да ми каже што поточно треба да се учи?
Знам за едни вежби, и претпоставувам вторите 4 текста од учебникот?
Oд 12 до 14.Dali nekoj znae utre od kolku do kolku rabotat ovie na studentski, za da zaveram semestar????
Организациско испитот ќе биде оптички, ама може да даде и некое прашање на пишување, а иначе за учење ти треба скриптата органиациско однесување и книгата лидерство до 170 страна (последните дваесетина страни се за култура)Kolegi ke ve molam da mi odgovorite na nekolku prasanaja (jas sum vonreden student):
-Dali ispitot organizacisko odnesuvanje e opticki?
-Ja imam knigata Liderstvo a imam i skripta Organizacisko odnesuvanje,dali e dovolno da se uci samo od skriptata?
-Ni vo knigata ni vo skriptata ja nema poslednata glava Organizacisko odnesuvanje i organizacijata:Avtoritet,Mok i politika,Kultura vio organizacijata i Promeni i razvoj.
Dali treba da se uci ovaa glava i kade da ja najdam?
E kako go nemat koga go imat Mene mi kazaa deka treba da se uci do notifikacija na menica a toa regres i nataka sto e ne.Договор за градба требит, а за меница Мерки за зачувување на меничните права не сум сигурен з'ш ем го немат во презентации, ем некако глупо ми се гледат, јас само го пролистав.
И едно прашање од мене: Кога полагаме вторник трговско?
Fala za informacijataОрганизациско испитот ќе биде оптички, ама може да даде и некое прашање на пишување, а иначе за учење ти треба скриптата органиациско однесување и книгата лидерство до 170 страна (последните дваесетина страни се за култура)
od kj znes mare deka ne trebit regres i to nataka? koj ti kaza? uste nesto da ne imat sto ne trebit za ucejne? Kazi ako znes....i od kolku polagavme utre???? zaborev....E kako go nemat koga go imat Mene mi kazaa deka treba da se uci do notifikacija na menica a toa regres i nataka sto e ne.