Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Но ако почниме од 15 август ќе се делат бесплатни дезодоранси пред полагање, а во средиштето на факултетот ќе се направи базен за разладување на студентите, најмногу за оние кои четири саати ќе полагаат статистика :pos:
искрено се надевам дека нема да бидам у тие несреќници. ако не го положам вториов кол, се заканувам дека ќе се фрлам бањам во вардар :helou:

Ako znae nekoj sto bidna so finansiski pazari da mi kaze.Ima li kniga i koga e kolokvium?

Па и јас од сигурни асистентски извори разбрав дека сесијата започнува на 15 август :helou: Така било на сите факултети што се по системот од Болоња... Најмногу применето во Шведска, Норвешка и слични земји. Само што во тој период во тие земји температурата е околу 20 степени, а кај нас во тој период, посебно во Скопје стандардно има температура над 40 степени. Но ако почниме од 15 август ќе се делат бесплатни дезодоранси пред полагање, а во средиштето на факултетот ќе се направи базен за разладување на студентите, најмногу за оние кои четири саати ќе полагаат статистика :pos:

И уште нешто да прашам, до која страна имаме за учење Информациски, т.е. кои глави се отфрлени :)
Kolega Shuki taka izjavi...za da nema bazenti i da ne delat dezodoransi...uste potragicno za da ne cekame red za razladuvanje sesijata zapocnuva na 01.09.2009... Ako ima promeni baarj go Shuklev

Дали некој прави семинарски? нека пише ПП,
ми треба за Управувачко сметководство I

Ke moze nekoj da mi kaze ako znae vo kolku saat se polaga trgovsko pravo

ќе може ли некој да ми каже до која страна треба да се учи Надворешна и ЕВТ
и дали има нешто извадено овај де скратено
фала многу

може некој да ми каже шо се дешава на еколошки , кажал нешто шо ке има на колоквиум ... ? не сум била од коа ме шкртна од список :pipi: . слушнав нешо графици ке имало ... тие од книгата , или башка некои нови?

ќе може ли некој да ми каже до која страна треба да се учи Надворешна и ЕВТ
и дали има нешто извадено овај де скратено
фала многу

За надворешна не знам, а за ЕВТ има нешто ама малку :) за задругите е скратено, табелата со принципите, анализата на набавното работење, за економизирање 1.3.5 мислам дека беше и за складишно работење анализата, за последново не сум баш сигурна, ќе проверам па ќе ти пишам пак :) :helou:

Ke moze li nekoj da mi kaze kako izgleda ispitot English I ?
Kakvi prasanja dava na ispit, i sto prasuva usno :)
Kako se vika profesorkata?

Дали некој знае шо има скртено развој за втор колоквиум и до каде е колоквиумот.:smir:

може некој да ми каже шо се дешава на еколошки , кажал нешто шо ке има на колоквиум ... ? не сум била од коа ме шкртна од список :pipi: . слушнав нешо графици ке имало ... тие од книгата , или башка некои нови?

Rece deka ke nemalo esej ovojpat,ama zatoa 25 prasanja. Tocno-netocno, so eden odgovor i so dva ili tri odgovori.Izgleda ke ima i grafik da prepoznaes.Poveketo se od knigata,ima i dva-tri so ni gi crtase na cas so gi nemalo vo kniga.Za drugi detalji ne se sekavam...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom