Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
де де.. ми се нафрливте оти одам на предавањапа нели се затоа тие мајко му??? затоа земаат по 60к плата професорите така??... реално, не вреди да се оди на сите, ама сепак има специфики кои ги кажуваат на предавања, ги појаснуваат... што би се рекло џаст то мејк шур... а не дека ќе научиш се од предавања... башка и има предавања пример кај Славе, да тие криво ако не одиш, треси зелени цело време, и се смееш и чат пат слушнуваш по нешто од материјата.
значи, сметковотсто не треба задачите за Аџустирање, а теорија треба малце чат пат ...
Воопшто нема галама на предавања оти нема ни луѓе...
а пак економика немам ништо ѓибнато, највероватно утре и задутре, треба да дојде еден колега да ми кажи немав одено и јас на последните 2 пред, ... а последно кога бев пушти список како демек "ајде секако сте малце да ве привилегирам тие што сте тука, оценка плус ,,,"
Дај кажете некој блиц двосмислени-прашања од статисика што се сеќавате.. кој полагал електронски кој не нека не пишва...
Па какви прашања дава на колоквиум, дали го тупи со непотребни работи ко на пример шо знае надворешна да го тупи![]()
а последно кога бев пушти список како демек "ајде секако сте малце да ве привилегирам тие што сте тука, оценка плус ,,,"
Дај кажете некој блиц двосмислени-прашања од статисика што се сеќавате.. кој полагал електронски кој не нека не пишва...
втора ...
многу бубаторски е упм.. ме нервира такакако трговско..