Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Таблиците се исти... СЕКАДЕ... е сега ако ви прави некој проблем за тоа, не знам што да ви кажам :toe:

Знае некој дали информациони се поминува со учење на слајдовите?!

Ај нека помогне некој и нека каже во кој случај медијаната и модата подобро ја претставуваат масата од аритметицката средина?..фала позз

њуз! информациони ќе имало 15 прашања со заокружување и од 5 до 8 на допишување.

Ај нека помогне некој и нека каже во кој случај медијаната и модата подобро ја претставуваат масата од аритметицката средина?..фала позз
i ja si go mislam toa celo vreme:uvo: a ekonomika sto ne treba da ase uci neka kaze nekoj

Da ne ima nekoj nekoi kombinacii prasanja sto se pagale po Menadzment na mal biznis, MCR ili teorija na odlucuvanje?:))):smir:

Ajde ako moze nekoj kolega od e-bzinis neka kaze sto moze da dade kalina od zadaci ?
i kolki bi mozele da bidat ?
Fala mnogu

i ja si go mislam toa celo vreme:uvo: a ekonomika sto ne treba da ase uci neka kaze nekoj

Oва прашање ако може некој да ни го каже, кажувал нешто професорот и професорката, што не треба да се учи, освен тоа 110-134~7. Фала

Кога има поголеми екстреми, што е негативна карактеристика на аритметичката средина, може да се дојде до неадекватна средина од масата членови. Со медијаната се доаѓа до точен централен член, бидејќи на неа немаат ефект екстремите... Something like that... :raz:

Oва прашање ако може некој да ни го каже, кажувал нешто професорот и професорката, што не треба да се учи, освен тоа 110-134~7. Фала

Не треба ни тие од 105та страна, за тоа во Македонија како се одвивало економиката или што и да беше, така рече асистентот

Решенија статистика од глава 1-5 се поставени на сајтот.Проверете и симнете.

Кога има поголеми екстреми, што е негативна карактеристика на аритметичката средина, може да се дојде до неадекватна средина од масата членови. Со медијаната се доаѓа до точен централен член, бидејќи на неа немаат ефект екстремите... Something like that... :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom