Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Таблиците се исти... СЕКАДЕ... е сега ако ви прави некој проблем за тоа, не знам што да ви кажам :toe:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Знае некој дали информациони се поминува со учење на слајдовите?!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Ај нека помогне некој и нека каже во кој случај медијаната и модата подобро ја претставуваат масата од аритметицката средина?..фала позз

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
њуз! информациони ќе имало 15 прашања со заокружување и од 5 до 8 на допишување.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ај нека помогне некој и нека каже во кој случај медијаната и модата подобро ја претставуваат масата од аритметицката средина?..фала позз
i ja si go mislam toa celo vreme:uvo: a ekonomika sto ne treba da ase uci neka kaze nekoj

Член од
13 септември 2009
Мислења
76
Поени од реакции
8
Da ne ima nekoj nekoi kombinacii prasanja sto se pagale po Menadzment na mal biznis, MCR ili teorija na odlucuvanje?:))):smir:

Член од
20 февруари 2010
Мислења
19
Поени од реакции
0
Ajde ako moze nekoj kolega od e-bzinis neka kaze sto moze da dade kalina od zadaci ?
i kolki bi mozele da bidat ?
Fala mnogu

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
i ja si go mislam toa celo vreme:uvo: a ekonomika sto ne treba da ase uci neka kaze nekoj
Oва прашање ако може некој да ни го каже, кажувал нешто професорот и професорката, што не треба да се учи, освен тоа 110-134~7. Фала

Член од
8 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
10
Кога има поголеми екстреми, што е негативна карактеристика на аритметичката средина, може да се дојде до неадекватна средина од масата членови. Со медијаната се доаѓа до точен централен член, бидејќи на неа немаат ефект екстремите... Something like that... :raz:

Oва прашање ако може некој да ни го каже, кажувал нешто професорот и професорката, што не треба да се учи, освен тоа 110-134~7. Фала
Не треба ни тие од 105та страна, за тоа во Македонија како се одвивало економиката или што и да беше, така рече асистентот

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Решенија статистика од глава 1-5 се поставени на сајтот.Проверете и симнете.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Кога има поголеми екстреми, што е негативна карактеристика на аритметичката средина, може да се дојде до неадекватна средина од масата членови. Со медијаната се доаѓа до точен централен член, бидејќи на неа немаат ефект екстремите... Something like that... :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom