Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Минатата година пишав квадрат со -3 предмети, во август положив 1 и ми останаа уште 2. Дали сега ќе треба да пишам куб или важи условот -2 и за тие што пишале квадрат, па сега место куб да запишам наредна година условно?
kursot spored komercijalna banka e 61.35, taka da 150eur= 9202.5 den
kursot spored komercijalna banka e 61.35, taka da 150eur= 9202.5 den
Luge jas da prasam; tie sto veke imaat zapisano kvadrat vo fevruari i imaat plateno po 75 evra od predmet, dali ima nekakvi sansi taa suma da bide odbiena od participacijata sega, stom dekanot rekol deka taa suma od 75evra nema da se plaka veke?
Nekoj da znae nesto?
Англиски ти е зимски семестар, Теорија на одлучување и Информациони технологии ти се во летниот семестар, бар така беше досега. Англиски и информациони... би ти било добар избор.И јас би сакала да ве прашам за изборните.Најверојатно едниот ќе ми биде Англиски, а другиот се мислам меѓу Теорија на одлучување, Управување со промени и Информациони технологии.Но како што гледам во водичот, англиски и инф.тех. се во летен семестар, а сакав изборните да ми бидат разделени. :jaj:
Знаеш дека кај нас на факс важи правилото... што влегло не излегло, ама вреди да се обидиш и да прашаш на студентски, ништо не губишLuge jas da prasam; tie sto veke imaat zapisano kvadrat vo fevruari i imaat plateno po 75 evra od predmet, dali ima nekakvi sansi taa suma da bide odbiena od participacijata sega, stom dekanot rekol deka taa suma od 75evra nema da se plaka veke?
Nekoj da znae nesto?
ај бидете појасни, шо бидна конкретно?камиказа![]()