M
myspirit
Гостин
ima li nekoj ljubezen kolega sto bil denes na trgovsko pravo da kaze koi lekcii ne treba da se ucat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како мислиш заштитена мрежата?
Ги глеам користат на факс нет, значи е во ред
Само што ќе си се логираш со user: број на индекс и pass: матичен број
ima li nekoj ljubezen kolega sto bil denes na trgovsko pravo da kaze koi lekcii ne treba da se ucat?
И јас зборам за WiFi-тоЕ па слушам требало Pass да се внесе (не зборам за компјутерите од интернет-“кафето“ туку Wi-Fi у бифе).
od ovaa prezentacija ''МЕНИЦА II дел и ЧЕК'' do 26-27 strana samo treba da se uci, toa nataka rekla deka ne.
И јас ја имам истата тема и тапа е за барање материјали. На интернет не се наоѓа ништо, а ни во библиотеката кај читална. Оди во другиот дел од библиотеката, тоа ти е пред фотокопирот десно по скалите и таму има 5 - 6 англиски книги за менаџмент на човечки ресурси. Во нив ќе најдеш нешто.:smir:Znae mozda nekoj kade mozam da najdam materijali za seminarska po ekonomika na tema 'sistemi za stimuliranje na rabotnicite' ?
Asistentot mi kaza knigi kade mozam da najdam materijali ama vo niv nema nisto vo vrska so ovaa tema
ако може некој да напише што е исфрлено(кои страни) од 2 и 3 колоквиум од јавни финансии(3 година) и ако некој знае за усниот испит по англиски2 некои информации
И јас ја имам истата тема и тапа е за барање материјали. На интернет не се наоѓа ништо, а ни во библиотеката кај читална. Оди во другиот дел од библиотеката, тоа ти е пред фотокопирот десно по скалите и таму има 5 - 6 англиски книги за менаџмент на човечки ресурси. Во нив ќе најдеш нешто.:smir: