M
myspirit
Гостин
ima li nekoj ljubezen kolega sto bil denes na trgovsko pravo da kaze koi lekcii ne treba da se ucat?
Е па слушам требало Pass да се внесе (не зборам за компјутерите од интернет-“кафето“ туку Wi-Fi у бифе ).Како мислиш заштитена мрежата?
Ги глеам користат на факс нет, значи е во ред
Само што ќе си се логираш со user: број на индекс и pass: матичен број
od ovaa prezentacija ''МЕНИЦА II дел и ЧЕК'' do 26-27 strana samo treba da se uci, toa nataka rekla deka ne.ima li nekoj ljubezen kolega sto bil denes na trgovsko pravo da kaze koi lekcii ne treba da se ucat?
И јас зборам за WiFi-тоЕ па слушам требало Pass да се внесе (не зборам за компјутерите од интернет-“кафето“ туку Wi-Fi у бифе ).
fala:smir:od ovaa prezentacija ''МЕНИЦА II дел и ЧЕК'' do 26-27 strana samo treba da se uci, toa nataka rekla deka ne.
И јас ја имам истата тема и тапа е за барање материјали. На интернет не се наоѓа ништо, а ни во библиотеката кај читална. Оди во другиот дел од библиотеката, тоа ти е пред фотокопирот десно по скалите и таму има 5 - 6 англиски книги за менаџмент на човечки ресурси. Во нив ќе најдеш нешто.:smir:Znae mozda nekoj kade mozam da najdam materijali za seminarska po ekonomika na tema 'sistemi za stimuliranje na rabotnicite' ?
Asistentot mi kaza knigi kade mozam da najdam materijali ama vo niv nema nisto vo vrska so ovaa tema
Таков дел не постои, има само 2 оптички колоквиума :helou:ако може некој да напише што е исфрлено(кои страни) од 2 и 3 колоквиум од јавни финансии(3 година) и ако некој знае за усниот испит по англиски2 некои информации
Fala:smir:И јас ја имам истата тема и тапа е за барање материјали. На интернет не се наоѓа ништо, а ни во библиотеката кај читална. Оди во другиот дел од библиотеката, тоа ти е пред фотокопирот десно по скалите и таму има 5 - 6 англиски книги за менаџмент на човечки ресурси. Во нив ќе најдеш нешто.:smir:
Tesko deka ovde nekoj ke ti pomogne vo vrska so temive