Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој од кога ќе се одбрани дипломската за колку време ти ја даваат дипломата?

Да не иде некој или бил на пракса во НБРМ?

Ова управувачко шо го слушаат менаџмент како е на испит? Има отворени прашања?

Што се паѓа како отворени прашања на банкарство?

Dali nekoj koj sprema diplomska moze da pise koj se pravilata za pisuvanje ( kolku strani treba da bide i sl) .fala

Точно ли е ова што го пишуваат порталите за студенткава што се породила. Не знам што да кажам, многу нереално и страшно.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk

Kolegi koga e zaverka na semestar ? Gledam nema nisto na stranata a trebase odamna da ima istaknato datumi ??

Точно ли е ова што го пишуваат порталите за студенткава што се породила. Не знам што да кажам, многу нереално и страшно.

Икономистка ли била?
Точно е и економистка била :)

Знае некој дали менаџмент на ризик дал прашања на предавање ?

Од Американскиот факултет беше.

Јас бев на екскурзија, иако не се дозна ништо таму, реално е иначе. :)

"Edno mocano bebe da mi ja rasipe ekskurzijata? E nema be!"

Hahahhh nz izglea neso ne e u red so mene so se smeev koa ja procitav prv pat vesta.. :pos:

Здраво. Дали некој има полагано на отворени прашања кај Шуклев (постдипломски студии)? Секоја информација е добредојдена )

Знаете некој од е-бизнис што има отидено на размената на Фонтис факултетот во Холандија ?!?!

Dali nekoj znae kakva e skalata za ocenuvanje kaj Gockov ( Bankarstvo), i dali nekoj znae kakva e kaj Kirili - Licni finansii i kolku boda dava za vezbite.

Меѓународни финансии од Михаил некој да ми каже како да се положе? И да не има некој материјали од предавања запишувано?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom