- Член од
- 8 јули 2015
- Мислења
- 181
- Поени од реакции
- 593
За кој предмет, немаш напишано ???anybody? :/

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За кој предмет, немаш напишано ???anybody? :/
леле ама сумЗа кој предмет, немаш напишано ???![]()
За сметководсто****Може некој да ми каже колку вкупно има прашања (заедно прашања и задачи) и дали повеќе има од прв или од втор колоквиум задачи и теорија или и од двете пола пола,ваљда од втор повеќе задачи бидејќи таму има повеќе задачи а од прв повеќе теорија,и да ми каже на што да обрнам внимание поточно?
Јас кога го полагав основи на сметководство пред 2-3 години се паѓаа прашањата од Либро/ Зоки и од нив се вадеше дури и 8 или 9ка на испит. Дури ги даваа и истите тестови од минатите години. Ми имаат кажувано дека сега не се паѓаат и мора да седнеш од книга да учиш и збирката. Види и од вежби што имаат решавано. Ја кога полагав задачите носеа повеќе бодови од теоријата, соодносот им беше негде 60% задачи 40% теорија од вкупните поени.леле ама сум... иначе за сметководство
[DOUBLEPOST=1451849179][/DOUBLEPOST]
За сметководсто****
ДОБРО БЕ КОЛЕГА А ШТО САКАШ ТИ ВСУШНОСТ, КОЈ Е ТОЈ ПРЕДМЕТ!? НЕ ИЗНАСМЕА!!!!!!!!!!!![emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Може некој да ми каже колку вкупно има прашања (заедно прашања и задачи) и дали повеќе има од прв или од втор колоквиум задачи и теорија или и од двете пола пола,ваљда од втор повеќе задачи бидејќи таму има повеќе задачи а од прв повеќе теорија,и да ми каже на што да обрнам внимание поточно?
ДОБРО БЕ КОЛЕГА А ШТО САКАШ ТИ ВСУШНОСТ, КОЈ Е ТОЈ ПРЕДМЕТ!? НЕ ИЗНАСМЕА!!!!!!!!!!!![emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
хахахаха сум заборавил да го напишам најглавото иначе напишав после сметководство
Gesendet von meinem LIFETAB_S1033X mit Tapatalk
Не оти ќе одговори некој, ама ај да прашам
Се сеќава ли некој кога имало на економски казнена испитна сесија?
На пример сеа после оваа јануарскава, некаде во Март/Април можеби?
Како шо се алчни за пари, баш ме чуди шо не организираат една казненаУмре тоа времемислам нема да има повеќе казнени сесии, посебно март/април, никогаш немало во тој период, а за сигурно да си прашаш кај раководителката на студентски отсек.
Како шо се алчни за пари, баш ме чуди шо не организираат една казнена)