Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој што полагал наука за менаџмент втор колоквиум со плус едно-две прашања теорија од прв? Дава тешки прашања од прв колоквиум на втор? Има некои прашања што ги врти од прв или секоја година различни дава? :)

Менаџмент испит, типс енд трикс ? Колку прашања дава, граница на полагање итн.
Треснав денеска на вториов колоквиум и покрај тоа што пак мислам дека попушти. Па да почнем да се спремам дур е време :D

Hahah na zdravje kolega, svesen si deka 95% go polozija vtoriov ? xD
Ae ke se druzime za ispit hahahh :D

Hahah na zdravje kolega, svesen si deka 95% go polozija vtoriov ? xD
Ae ke se druzime za ispit hahahh :D
Свесен сум, како не сум. Реков и горе дека Шуки попушти баеѓи, ама ете џабе. А не беше тежок многу, али тоа е кога учиш недела ипол пред колоквиум па ќе ти се измешаат 12434 набројуванки.

Знае некој како ќе биде тоа преговарање по Дел. комуницирање? :)

Како е фпи ако паднеш на втор колоквиум? На цел испит или само втор поправен??

Ако сподели некој задачи по Маркетинг Менаџмент кај Анита Циунова (за Маркетинг, втор циклус), ќе му бидам вечно благодарен :D

студентски прашања од кој ден почињаат пак со работа после нова година?

Демографија испит со колку точни одговори е? и дали има точно/неточно или само заокружување?

Може некој да ми каже колку вкупно има прашања (заедно прашања и задачи) и дали повеќе има од прв или од втор колоквиум задачи и теорија или и од двете пола пола,ваљда од втор повеќе задачи бидејќи таму има повеќе задачи а од прв повеќе теорија,и да ми каже на што да обрнам внимание поточно?

Kolegi, moze nekoj da mi kaze zasto site u indeksite imaat 2 pecati kaj slikata i eden do potpisot na dekanot, a kaj mene nema ni eden pecat...?

Последно уредено:
Може некој да ми каже колку вкупно има прашања (заедно прашања и задачи) и дали повеќе има од прв или од втор колоквиум задачи и теорија или и од двете пола пола,ваљда од втор повеќе задачи бидејќи таму има повеќе задачи а од прв повеќе теорија,и да ми каже на што да обрнам внимание поточно?
anybody? :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom