Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
За кој предмет, немаш напишано ??? :D
леле ама сум :confused:... иначе за сметководство :D:D[DOUBLEPOST=1451849179][/DOUBLEPOST]
Може некој да ми каже колку вкупно има прашања (заедно прашања и задачи) и дали повеќе има од прв или од втор колоквиум задачи и теорија или и од двете пола пола,ваљда од втор повеќе задачи бидејќи таму има повеќе задачи а од прв повеќе теорија,и да ми каже на што да обрнам внимание поточно?
За сметководсто****

Последно уредено:
леле ама сум :confused:... иначе за сметководство :D:D[DOUBLEPOST=1451849179][/DOUBLEPOST]
За сметководсто****
Јас кога го полагав основи на сметководство пред 2-3 години се паѓаа прашањата од Либро/ Зоки и од нив се вадеше дури и 8 или 9ка на испит. Дури ги даваа и истите тестови од минатите години. Ми имаат кажувано дека сега не се паѓаат и мора да седнеш од книга да учиш и збирката. Види и од вежби што имаат решавано. Ја кога полагав задачите носеа повеќе бодови од теоријата, соодносот им беше негде 60% задачи 40% теорија од вкупните поени. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ;-)
Некој да не има некој материјал за управувачко сметководство?

Дали некој ќе сака да сподели како е испитот демографија? Знам дека не може да се полага со книга, но дали има отворени прашања или сите се со заокружување? Поздрав.

Da ne znae nekoj dali i kade treba da se prijavi za prepolaganje 2kolokvium

Ima li rez trgovsko?

Gesendet von meinem LIFETAB_S1033X mit Tapatalk

Може некој да ми каже колку вкупно има прашања (заедно прашања и задачи) и дали повеќе има од прв или од втор колоквиум задачи и теорија или и од двете пола пола,ваљда од втор повеќе задачи бидејќи таму има повеќе задачи а од прв повеќе теорија,и да ми каже на што да обрнам внимание поточно?
ДОБРО БЕ КОЛЕГА А ШТО САКАШ ТИ ВСУШНОСТ, КОЈ Е ТОЈ ПРЕДМЕТ!? НЕ ИЗНАСМЕА!!!!!!!!!!!![emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

ДОБРО БЕ КОЛЕГА А ШТО САКАШ ТИ ВСУШНОСТ, КОЈ Е ТОЈ ПРЕДМЕТ!? НЕ ИЗНАСМЕА!!!!!!!!!!!![emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
хахахаха сум заборавил да го напишам најглавото иначе напишав после сметководство :D

МЧР или Менаџмент на ризик за изборен?
И дали некој го имал Девизна политика?

Има ли некој што полага меѓународна економија и управувачко сметководство??

Не оти ќе одговори некој, ама ај да прашам :)
Се сеќава ли некој кога имало на економски казнена испитна сесија?
На пример сеа после оваа јануарскава, некаде во Март/Април можеби?

Не оти ќе одговори некој, ама ај да прашам :)
Се сеќава ли некој кога имало на економски казнена испитна сесија?
На пример сеа после оваа јануарскава, некаде во Март/Април можеби?

Умре тоа време :P мислам нема да има повеќе казнени сесии, посебно март/април, никогаш немало во тој период, а за сигурно да си прашаш кај раководителката на студентски отсек.

Умре тоа време :P мислам нема да има повеќе казнени сесии, посебно март/април, никогаш немало во тој период, а за сигурно да си прашаш кај раководителката на студентски отсек.
Како шо се алчни за пари, баш ме чуди шо не организираат една казнена :))

Како шо се алчни за пари, баш ме чуди шо не организираат една казнена :))

Повеќе им се исплати да дупат студенти со сесииве близу колоквиуми и среде празници, него да пуштат казнена сесија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom