Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги некои прашања за 2 колоквиум по транспорт и шпедиција???

Знае некој дали на испит Демографија, може да се извади 10ка, без проект ?

Основи на маркетинг освен лани, има давано и претходни години поправен втор колоквиум?

Ako prasuvas dali godinava kje ima popraven vtor kolokvium, vo toj slucaj ke ima.Uslov e da polozis prv a da padnes vtor, so sto max ocena moze da ti bide 6, profesorkata taka kaza.
A za predhodnite godini vrska neam :)

Ako prasuvas dali godinava kje ima popraven vtor kolokvium, vo toj slucaj ke ima.Uslov e da polozis prv a da padnes vtor, so sto max ocena moze da ti bide 6, profesorkata taka kaza.
A za predhodnite godini vrska neam :)
За таков предмет и 6ка ми е премија :ROFLMAO:
Да, за годинава ме интересираше. Фала ти.

Прашањето можеби не е баш за тука..ама да ве прашам за бесплатниот превоз за во четврток и останатото..како да извадам,јас ги однесов документите во студентски прашања и ми ставија печат и сега каде треба да одам...?
Во карпош некаде ЈСП кај што издавале тие такви ствари не сум од Скопје не знам што како точно ова имам од другари слушнато ваљда ке се најде некој поупатен ке пише тука :D

Прашањето можеби не е баш за тука..ама да ве прашам за бесплатниот превоз за во четврток и останатото..како да извадам,јас ги однесов документите во студентски прашања и ми ставија печат и сега каде треба да одам...?

На било која билетара однеси ги документите, (индекс, студентска легитимација,слика..) и ќе ти ја направат одма слободната, не се плаќа ништо дополнително :)

Ги имаат стаено деловно комуницирање и регионална економија на 28-ми во 11:30 двата и како да успеам да сум во исто време на две места?:facepalm: има ли шанса да го сменат терминот ако им се пожалам?

Ги имаат стаено деловно комуницирање и регионална економија на 28-ми во 11:30 двата и како да успеам да сум во исто време на две места?:facepalm: има ли шанса да го сменат терминот ако им се пожалам?
Види на студентски, ако е расположена можи да смени термин :D
Ако не, пријави си еден за испит до 25ти е рокот да не плаќаш и 400 ден казна шо не си пријавил на време.

Неможам да го пријавам за испит бидејќи веќе ми е пријавен за колоквиум ама мислам дека нема врска тоа ако не отидам на кол. ќе можам на испитот со пријава.
Туку да прашам дел.комуницирање некој искуство на испит дали е доста потешко од на колоквиум?

Менаџмент испит, типс енд трикс ? Колку прашања дава, граница на полагање итн.
Треснав денеска на вториов колоквиум и покрај тоа што пак мислам дека попушти. Па да почнем да се спремам дур е време :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom