Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
any1?Основи на маркетинг освен лани, има давано и претходни години поправен втор колоквиум?
Основи на маркетинг освен лани, има давано и претходни години поправен втор колоквиум?
За таков предмет и 6ка ми е премијаAko prasuvas dali godinava kje ima popraven vtor kolokvium, vo toj slucaj ke ima.Uslov e da polozis prv a da padnes vtor, so sto max ocena moze da ti bide 6, profesorkata taka kaza.
A za predhodnite godini vrska neam![]()
Во карпош некаде ЈСП кај што издавале тие такви ствари не сум од Скопје не знам што како точно ова имам од другари слушнато ваљда ке се најде некој поупатен ке пише тукаПрашањето можеби не е баш за тука..ама да ве прашам за бесплатниот превоз за во четврток и останатото..како да извадам,јас ги однесов документите во студентски прашања и ми ставија печат и сега каде треба да одам...?
Прашањето можеби не е баш за тука..ама да ве прашам за бесплатниот превоз за во четврток и останатото..како да извадам,јас ги однесов документите во студентски прашања и ми ставија печат и сега каде треба да одам...?
Види на студентски, ако е расположена можи да смени терминГи имаат стаено деловно комуницирање и регионална економија на 28-ми во 11:30 двата и како да успеам да сум во исто време на две места?има ли шанса да го сменат терминот ако им се пожалам?
Lani nemase mislamОснови на менаџмент давал поправни на втор исто така anyone ?![]()
На испит може 10ка без проектЗнае некој дали на испит Демографија, може да се извади 10ка, без проект ?
Дали дозволуваат да се користи книга на испит и формули има ли многу ?На испит може 10ка без проект