Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Годинава Таки им даваше да прават проектни на тие од неговата група за поголема оценка. Ја сум кај Пеџа па па може и тој ќе сака да даде некоја проектна за поголема оценка, 108 поени имам, ако сум толку блиску до 10 зашто да не пробам :D

Другарчиња,дај помагајте,некој совет за Основи на Интернет архитектура!Предметот е старно комплициран,дали на некого му текнуваат прашања,или пак има некој туторијал за полесно да се совлада материјалот да го сподели? Ви благодарам однапред :confused:

Годинава Таки им даваше да прават проектни на тие од неговата група за поголема оценка. Ја сум кај Пеџа па па може и тој ќе сака да даде некоја проектна за поголема оценка, 108 поени имам, ако сум толку блиску до 10 зашто да не пробам :D

Како иден студент на економски факултет - отсек сметководство и ревизија да ми дадете некое инфо како оди, тешко - лесно кои предмети, како оди целата постапка и слично. Фала однапред. :)

Другарчиња,дај помагајте,некој совет за Основи на Интернет архитектура!Предметот е старно комплициран,дали на некого му текнуваат прашања,или пак има некој туторијал за полесно да се совлада материјалот да го сподели? Ви благодарам однапред :confused:
Предметов порано бил лесен меѓутоа сега незнам што му има станато на Сашо дали дека е продекан па со самото тоа и тој се искурнази не ми е јасно. Посебно нешто како да го поминеш нема, треба многу мислење и логика со тие поврзувањата, на колоквиум е полесно додека на испит потешко и доста среќа треба незнам навистина, прашања тешко да најдеш зошто сменети се сега не се тие од порано сосема друг тип на прашања се. Само да те послужи среќа друго спас нема .

Кога сме кај Сашо, тие што имаат Основи на Е-бизнис, сфаќате ли што е фората со презентациите?

Демек од Chapter 5 и Chapter 8 треба да се учат определени страници од презентациите? Или треба цели презентации?

Ова е многу зголемување на материјалот во однос на прв колоквиум, кога имаше само 1 глава, а сега цели 4 за учење. :S

Колеги ќе ве молам за совет за поправен втор колоквиум макроекономија...дали ги дава истите прашања од колоквиумот или ги менува...фала однапред...

Лани сите не бапна во Амфи 1, и тие што преполагаа прв и тие што преполагаа втор и тие што преполагаа испит. Ни даде ист тест на сите и ни кажа кој што треба да решава. Нормално, тие што беа на испит требаше цел тест да го решат. Јас преполагав втор и имав 12 прашања со заокружување, исти како оние од скриптата од Либро и 2 отворени прашања. Ни рече дека отворените прашања не ни ги признава ако немаме нацртано график. Кога го чув тоа ги оставив и воопшто не пишав ништо, иако едното го знаев. Излегов за само 5 минути од Амфи 1, и 100% бев убеден дека ќе паднам пошо надвор видов дека сум утнал 2 од тие 12 прашања на заокружување. Кога ги објави резултатите видов дека имам 6ка, а како само он си знае. Трајко е чудесија од човек. :D Најјак е кога во вади марамчето од џеб и си го дува носот, а после одредено време се забришува околу уста. :sick: :ROFLMAO:

Инаку тие што преполагаа прв доста го наебаа, имаа само 5-6 на заокружување, да решат биланс на успех и уште неколку отворени прашања.

Да не има резултати по Економија на инвестиции ?

Јас ќе одам сега за 20 мин на факултет, ако има кажи шо треба ќе ти сликам. :icon_mrgr:
И ако може ХЕЛП за основи на сметководство (втор колоквиум) на шо да обрнам повеќе внимание? Теоријава има ли потреба мн да ја тупам или повеќе е со книжењата?...

Јас ќе одам сега за 20 мин на факултет, ако има кажи шо треба ќе ти сликам. :icon_mrgr:
И ако може ХЕЛП за основи на сметководство (втор колоквиум) на шо да обрнам повеќе внимание? Теоријава има ли потреба мн да ја тупам или повеќе е со книжењата?...
јас лани полагав, сите збореа дека вториот е потежок, ама нема врска.
Да најдам имав некаде запишано што се падна и ке ти пишам

јас лани полагав, сите збореа дека вториот е потежок, ама нема врска.
Да најдам имав некаде запишано што се падна и ке ти пишам

Да не најде нешто по сметководство? Инаку има резултати економија на инвестиции, сликав па кажи кој индекс си ќе ти пишам колку бода имаш.. или да ги ставам сликиве...

Дали некој е информиран од кога до кога се на одмор тетките од студентски и нема да работат ?

Да не најде нешто по сметководство? Инаку има резултати економија на инвестиции, сликав па кажи кој индекс си ќе ти пишам колку бода имаш.. или да ги ставам сликиве...
тури слики мајсторе да видиме шо има ново :vozbud:
--- надополнето: 24 декември 2013 во 15:17 ---

--- надополнето: 24 декември 2013 во 15:17 ---

Проблем -.- мн биле големи сликиве не можам да ги закачам.

Ај и јас се пофалам-си положив економија...Иначе јас иам околу 90 поени од двата,планирам да му направам семинарска за +10 поени. 8 можно е да фатам? И ако може да ми кажете за сметководство,дали е полесно на испит у Јануар или утре сабајле да му напнам? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom