Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Развој учи ги прашањата лани многу положија со нив само, јас многу несериозно ги сфатив и не ги научив баш а има МНОГУ,а и прашања како прашања тешки се да ги запамтиш глупави се. И сеа си го презапишав па ќе учам само прашања зашто неам време и него да го спремам...

Екипо како да се логирам на eindexot? Не ми дава никаде да направам акаунт..

Ќе ве замолам доколку имате било какви информации во врска со постдипломските студии оваа година да ги споделите со мене. Кога треба да пријавам испит, на кој начин се врши оценувањето преку колоквиум или само испити. Кој е распоредот на полагање и распоредот на предавањата?
Ви благодарам однапред.

Гледам има постари колеги така да,да ве прашам :D Има шанса менаџмент(шуклев) да ја спушти границата после увидот ? :D Имаше некој проблем со бодовите. На список имаш 32, идеш на увид и сфаќаш дека имаш 50,8 ама пак не те пуштаат зашто ти фалат 0.2 :D

Колеги,како е регионална,какви прашања дава ... тешко лесно :), и како е по економија на инвестиции,ако има некој задачи да ми прати плс​

Од колегите што беа денес на увид основи на менаџмент, ај да ги напишат одговорите на кејсовите :(

Idiotive idiotisani nemaat staeno na web stranata koj od kolku polaga i u koja predavalna i morash do fax da idesh da vidish na oglasnata tabla..

Колеги,како е регионална,какви прашања дава ... тешко лесно :), и како е по економија на инвестиции,ако има некој задачи да ми прати плс​
Цел месец прашувам некој да ми одговори за Економија на инвестиции....НИКОЈ-НИШТО.
Па неможеш ни нешто да прескокнеш во книгава, се е битно, се е поврзано.

Аграрна политика до која страна е за прв колкоквиум и дали е истата книга од лани? А и каков ќе биде колок. само на заокружување? Pls halp

Добро никој го нема предметов? :icon_lol: Има ли некоја група за факултетов на фејсбук па таму да прашам?

Гледам има постари колеги така да,да ве прашам :D Има шанса менаџмент(шуклев) да ја спушти границата после увидот ? :D Имаше некој проблем со бодовите. На список имаш 32, идеш на увид и сфаќаш дека имаш 50,8 ама пак не те пуштаат зашто ти фалат 0.2 :D

Директ кај Шуки и прашај го него. Ако те пушти на втор, во ред. Од 50 веројатно сите ќе ги пушти.

Граница не спушта од пред две години, откога една будала од моја генерација со цел памет му однесе прашања од Либро и го праша дали со тие може да положи ако ги научел убаво.

Idiotive idiotisani nemaat staeno na web stranata koj od kolku polaga i u koja predavalna i morash do fax da idesh da vidish na oglasnata tabla..

На веб страната никогаш и ги немало тоа. Списоците ги сликаат и ги ставаат во групите на фб што се... барем до сега правеа така.
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 03:04 ---
Од колегите што беа денес на увид основи на менаџмент, ај да ги напишат одговорите на кејсовите :(

Prviot kejs bile site ,a vtoriot samo pod g ne bilo drugite site,mi kaza kolega denes so bese na uvid

Posle kolu vreme gi ojavuvaat rezultatite od kolokviumot da ne znae nekoj i kade?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom