Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До 333 ама не се, има скратено многу страници.До кај треба за прв колоквиум по Економски раст и развој ?
аман кажи што не треба, се здробив од учењеДо 333 ама не се, има скратено многу страници.
Оваа година ја купи книгата од Либро? ако да тоа е се,само не сум сигурна за последните 2 глави дали треба се.аман кажи што не треба, се здробив од учење
Колеги ќе биде некој љубезен да ми каже како поминавте Локални Финансии???Какви беа прашањата?
Цел месец прашувам некој да ми одговори за Економија на инвестиции....НИКОЈ-НИШТО.
Па неможеш ни нешто да прескокнеш во книгава, се е битно, се е поврзано.
Убаво е вака од време на време да кажувате кои предмети се со задачи а кои со помалце читање, тешко е да го трансформираш мозокот во читање библии после толку време отидено во кодови![]()
Да, ако ги научиш добро презентациите се вади 8ка минимално.Трговско право доволно ли е само од презентации да се учи ?![]()
Демографија лесно ли се положува, имам фора само од понеделник до среда да го учам па дали ќе го совладам материјалотвака ми изглеа лесно...
Основи на Сметководство, дали се знае кој полага од 12:30, а кој од 14:30, или уште нема објавено?
Инаку од поранешните искуства, какви се поделбите на Сметководство, по индекси или азбучен ред?