VeS
.
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 4.749
- Поени од реакции
- 2.355
Трговско право, деловна етика, основи на е-бизнис и еколошки менаџментАко може некој од прва година да ми каже кој предмети ги имале за бирање за изборни во прв семестар?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трговско право, деловна етика, основи на е-бизнис и еколошки менаџментАко може некој од прва година да ми каже кој предмети ги имале за бирање за изборни во прв семестар?
Трговско право, деловна етика, основи на е-бизнис и еколошки менаџмент
За математика прашуваш?Кој професор е по Економика на претпријатија од прва година ?
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 10:03 ---
Да ми објасни некој....
Во овој семестар (летниот) ке пријавам 4 испити...3 задолжителни и еден изборен.
Наредни сесии се мајско-јунска и августовско-септемвриска сесија.
Дали во августовско-септемвриската сесија може да полагам предмет кој го паднав во зимскиот семестар ??
Не за математике, положена ми е.За математика прашуваш?
Иначе можиш, то ти е последен рок пред да го презапишиш предметот,а за овие од летен семестар наредниот Јануари е последен рок.
Организациско однесување и Управување со ризик.
Организациско ,колоквиумите ти се оптика,меѓутоа во сесија испитите се со расказвуање .(дава 3 лекции да му ги раскажеш). Се учат 44 страни од копија и плус до 137 страна од книга "Лидерство" ама учебникот почнува од 13 стр. значи уште пократок е.Ја сум вонредно,мислам дека небара присуство и семинарски.Дај баба ако сакаш дај повеќе инфо за предметиве дали е задолжително присуство,дали е на заокружување на пишување итн![]()
Добро, не постои некаква форма на контрола? Не можеме да го спречиме?