Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги за Финансиски пазари и институции која книга треба? Или по скрипти било?

ја имаш во либро, ама не ја носи на час учи си дома читај буквално се интересен предмет не е тежок(колоквиумски) , изгор тежок(испит) ,
Некој да сподели искуства и информации за МИС :)
фала:)

Барам
математика комплет книгата + збирка + таблици, ако има некој нека пише пп поздрав

Некој да не знае за електронскиов индекс, пасворд и јузернејм треба на меил да ти стигнат демек?
Username ти е бројот на индекс, password ти е матичниот број. Е сега не знам дали требаше прво преку mail да се регистрираш.

Ми треба книга Основи на менаџмент 7мо издание...продава ли некој? :-) Ако не, ќе се изнервирам и ќе си купам нов! ;-)

Username ти е бројот на индекс, password ти е матичниот број. Е сега не знам дали требаше прво преку mail да се регистрираш.

А страна за регистрација ?

^^
Индекс ти е корисничко име, а матичен број ти е лозинката и си го пишуваш тоа што е кодот под нив, па откако ќе влезеш тек тогаш си активираш преки меил.

Лесно ли се мине на основи на е-бизнис? Ме уплаши малце ова двата чаптери од кои ќе учиме..

Лесно ли се мине на основи на е-бизнис? Ме уплаши малце ова двата чаптери од кои ќе учиме..
Лесен е и интересен. Ако ти оди англиски, ама чим си се запишал на е-биз значи ти оди.

^^
Индекс ти е корисничко име, а матичен број ти е лозинката и си го пишуваш тоа што е кодот под нив, па откако ќе влезеш тек тогаш си активираш преки меил.
Да но ми пројавува грешка.
Невалидно корисничо име или лозинка.

Колеги за Финансиски пазари и институции која книга треба? Или по скрипти било?

Колега имаш книга по ФПИ од професорот Михаил Петковски, точно издание не знам кое беше, но мислам дека и ја нема книгата во книжара, ама затоа копија во Мавровка, 100% имаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom