Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фалаја имаш во либро, ама не ја носи на час учи си дома читај буквално се интересен предмет не е тежок(колоквиумски) , изгор тежок(испит) ,
Некој да сподели искуства и информации за МИС![]()
Username ти е бројот на индекс, password ти е матичниот број. Е сега не знам дали требаше прво преку mail да се регистрираш.Некој да не знае за електронскиов индекс, пасворд и јузернејм треба на меил да ти стигнат демек?
Username ти е бројот на индекс, password ти е матичниот број. Е сега не знам дали требаше прво преку mail да се регистрираш.
изнервирај се, купи си новМи треба книга Основи на менаџмент 7мо издание...продава ли некој?Ако не, ќе се изнервирам и ќе си купам нов! ;-)
А страна за регистрација ?
изнервирај се, купи си нов![]()
Не ме разбираш. Сакав да ти пишам во пораки, и не може. Промени ги подешавките.
Лесен е и интересен. Ако ти оди англиски, ама чим си се запишал на е-биз значи ти оди.Лесно ли се мине на основи на е-бизнис? Ме уплаши малце ова двата чаптери од кои ќе учиме..
Да но ми пројавува грешка.^^
Индекс ти е корисничко име, а матичен број ти е лозинката и си го пишуваш тоа што е кодот под нив, па откако ќе влезеш тек тогаш си активираш преки меил.
Колеги за Финансиски пазари и институции која книга треба? Или по скрипти било?