фалаја имаш во либро, ама не ја носи на час учи си дома читај буквално се интересен предмет не е тежок(колоквиумски) , изгор тежок(испит) ,
Некој да сподели искуства и информации за МИС
Username ти е бројот на индекс, password ти е матичниот број. Е сега не знам дали требаше прво преку mail да се регистрираш.Некој да не знае за електронскиов индекс, пасворд и јузернејм треба на меил да ти стигнат демек?
А страна за регистрација ?Username ти е бројот на индекс, password ти е матичниот број. Е сега не знам дали требаше прво преку mail да се регистрираш.
изнервирај се, купи си новМи треба книга Основи на менаџмент 7мо издание...продава ли некој? Ако не, ќе се изнервирам и ќе си купам нов! ;-)
http://194.149.153.17:15868/Account/Login.aspx?ReturnUrl=/А страна за регистрација ?
E da be! :-(изнервирај се, купи си нов
Сменив..ќе можеш сега да пробаш..??Не ме разбираш. Сакав да ти пишам во пораки, и не може. Промени ги подешавките.
Лесен е и интересен. Ако ти оди англиски, ама чим си се запишал на е-биз значи ти оди.Лесно ли се мине на основи на е-бизнис? Ме уплаши малце ова двата чаптери од кои ќе учиме..
Да но ми пројавува грешка.^^
Индекс ти е корисничко име, а матичен број ти е лозинката и си го пишуваш тоа што е кодот под нив, па откако ќе влезеш тек тогаш си активираш преки меил.
Колега имаш книга по ФПИ од професорот Михаил Петковски, точно издание не знам кое беше, но мислам дека и ја нема книгата во книжара, ама затоа копија во Мавровка, 100% имаш.Колеги за Финансиски пазари и институции која книга треба? Или по скрипти било?